Έλενα Χριστοπούλου για Νίκο Μουτσινά και το ζήτημα του παιδιού: «Δε βοήθησε η δημοσιότητα σε αυτό»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 17/2 ο Νίκος Μουτσινάς στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Την Παρασκευή 17/2 η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Πρωινό μας» σχολίασαν κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη του παρουσιαστή, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για το θέμα της υιοθεσία αλλά και για την απόκτηση ενός παιδιού.

Την άποψή της θέλησε να εκφράσει και η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Για μένα όλη αυτή η κουβέντα με τον κύριο Χατζηνικολάου και τον Νίκο Μουτσινά ήταν η ωδή στην παθογένεια της ελληνικής οικογένειας. Το πώς μίλησε για τους γονείς του, για τη σχέση με τη μητέρα του, το ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του και ο Νίκος ο άντρας της ζωής της».

Στη συνέχεια, η Έλενα Χριστοπούλου πρόσθεσε: «Κατάλαβα πάρα πολλά πράγματα και με βοήθησε πάρα πολύ αυτή η συνέντευξη. Νομίζω ότι θα βοηθήσει και πολύ κόσμο, αν την δουν κάποια στιγμή. Μίλησε με πολύ χιούμορ για την παθογένεια της οικογένειάς του, πώς τα ξεπέρασε και πώς βγήκε από αυτό αλώβητος» ενώ για το ζήτημα της υιοθεσίας σχολίασε: «Δε βοήθησε η δημοσιότητα σε αυτό απ’ ό,τι καταλάβαμε. Ένας άνδρας μόνος του δεν μπορεί να έχει παιδί. Ευτυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για έναν άντρα ή μία γυναίκα που είναι μόνοι τους να κάνουν παιδιά, αν το ψάξουν λίγο καλύτερα και παραπάνω. Ήταν τροχοπέδη για τη διαδικασία».

Read More

And More