Έλενα Χριστοπούλου για τη ληστεία και την αποφυλάκιση των δραστών: «Με έπιασε κρύος ιδρώτας πάλι, κακώς μου το θύμισες»

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού, με αφορμή την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο στον ΑΝΤ1.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Έλενα Χριστοπούλου για τη ληστεία έξω από το σπίτι όπου έμενε με τον Πάνο Καλλίτση και το δημοσίευμα που έκανε λόγο για την αποφυλάκιση των δραστών.

«Από ό,τι διάβασα οι δύο από τους τρεις είναι ελεύθεροι. Ο τρίτος διάβασα τελευταία σε μία εφημερίδα ότι αποφυλακίζεται. Δεν έχω ενημέρωση, από την εφημερίδα το διάβασα. Με έπιασε πανικός, κρύος ιδρώτας, άρχισα πάλι να κλειδώνω πάλι. Λέω “αυτό είμαστε”. Αν σωφρονίστηκε, να ‘ναι καλά ο άνθρωπος. Ο ένας νομίζω είχε καταδικαστεί σε 65 χρόνια. Αποφυλακίστηκε ή αποφυλακίζεται σε αυτά τα χρόνια.

Νομίζω ότι με έπιασε κρύος ιδρώτας πάλι. Θα μου φύγει το make up. Κακώς μου το θύμισες. Είχε συμβεί πριν από έξι χρόνια αυτή η ιστορία. Δεν είμαι καλή σε αυτά, ό,τι συνέβη προσπαθώ να το διαγράφω. Αφού ζούμε και είμαστε ζωντανοί… Μακάρι να σωφρονίστηκε… Γιατί αν είχε χαθεί μία ανθρώπινη ψυχή, θα λέγαμε άλλα πράγματα τώρα».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Read More

And More