Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: Μετά την “κόντρα”, ήρθαν τα καλά λόγια!

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής “Το Πρωινό” το πρωί της Δευτέρας και σχολίασε μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά τα θέματα της ημέρας.

Από τη σκαλέτα της εκπομπής δεν θα γινόταν να λείπουν τα Madwalk, τα οποία προβλήθηκαν το Σάββατο 9 Ιανουαρίου μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η Έλενα Χριστοπούλου εξέφρασε την άποψη της για τη φετινή εκδοχή του show λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ενώ σχολίασε και την παρουσιάστρια της εκδήλωσης, Βίκυ Καγιά. Μπορεί να υπήρξε “κόντρα” ανάμεσά τους, ωστόσο η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε ότι η Βίκυ Καγιά ήταν πολύ καλή παρουσιάστρια.

“Ήταν πολύ περίεργο, φέτος ήταν άοσμο, χωρίς κόσμο. Η μόδα είναι συνυφασμένη με τον κόσμο, τα μοντέλα περπατάνε σε κόσμο μπροστά, ήταν λίγο περίεργο αυτό. Η Βίκυ ήταν πολύ δυνατή! Είχε πολύ δύσκολο ρόλο φέτος… Τόση χαρά, τόση ενέργεια σε ένα άδειο στούντιο δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο, έτσι δεν είναι; Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και η Έβελυν Καζαντζόγλου, έδωσε μια εξαιρετική πινελιά”, ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More