Έλενα Χριστοπούλου: Παρέμβαση της δικηγόρου της στο Πρωινό – Δεν έκανε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στον Καλλίτση

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, η αγωγή που είχε κάνει η Έλενα Χριστοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του πρώην συζύγου της Πάνου Καλλίτση απορρίφθηκε. (Δες εδώ όσα είχε δηλώσει ο δικηγόρος του κομμωτή)

Τώρα, η Έλενα Χριστοπούλου κάνει λόγο για παντελώς ανακριβή δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου του Πάνου Καλλίτση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μπέσσυς Αντωνάκη στο Πρωινό, η πλευρά της booker υποστηρίζει ότι ουδέποτε έγινε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση από την ίδια.

Αντιθέτως, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, αυτό που έγινε ήταν αγωγή διαζυγίου, η οποία κερδήθηκε από την Έλενα Χριστοπούλου με υπαιτιότητα του Πάνου Καλλίτση. Ακόμα, είχε γίνει μία αγωγή για χρήματα και κοσμήματα η οποία βρίσκεται σε αναμονή για απόδοση 92.000 ευρώ από τον Πάνο Καλλίτση προς την Έλενα Χριστοπούλου.

Η δικηγόρος της Έλενας Χριστοπούλου, κ. Χριστίνα Αγορογιάννη μίλησε στο Πρωινό. «Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ρεπορτάζ σε άλλο κανάλι, στο οποίο προέβη σε δηλώσεις ο δικηγόρος του κ. Καλλίτση, δηλώνοντας ότι απορρίφθηκε αγωγή της Έλενας Χριστοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση με την οποία αγωγή υποτίθεται ότι ζητούσε το ποσό των 200.000 ευρώ. Θέλω να αποκαταστήσω την αλήθεια και να πω ότι ουδέποτε έχει ασκηθεί αγωγή από την πλευρά της. Άρα πώς να απορριφθεί; Έχει ασκήσει 2 αγωγές μέχρι σήμερα, η μία είναι η αγωγή διαζυγίου στην οποία δικαιώθηκε καθώς απορρίφθηκε η αντίθετη αγωγή του κ. Καλλίτση. Έχει επίσης ασκήσει μία αγωγή για οικονομική διαφορά με τον πρώην σύζυγό της, όπου δικαιώθηκε επίσης. Ο κ. Καλλίτσης άσκησε έφεση» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Read More

And More