Έλενα Χριστοπούλου: Το τηλεφώνημα της Κάτιας Ταραμπάνκο λίγο πριν της πάρουν το κινητό στο Survivor

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής “Το Πρωινό” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το τηλεφώνημα που είχε με την Κάτια Ταραμπάνκο λίγο πριν η παραγωγή του Survivor τους πάρει τα κινητά και αρχίσει το παιχνίδι. 

“Η Κάτια ήταν πάρα πολύ αδύνατη όταν μπήκε στο παιχνίδι και παραμένει πολύ αδύνατη. Με την Κάτια είχαμε μιλήσει τελευταία ημέρα, με πήρε βίντεο κλήση πριν τους πάρουν τα κινητά. Της είχα στείλει ένα μήνυμα “καλή επιτυχία” επειδή διάβασα ότι θα πάει. Κατά καιρούς έχουμε σχέση με μηνύματα, θέλω να ξέρω ότι πηγαίνει καλά και την συμπαθώ ιδιαίτερα όπως κι όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από το GNTM όσο ήμουν εγώ.

Ήταν από τις τελευταίες κλήσεις που έκανε, ήταν ήδη πολύ αδύνατη και ταλαιπωρημένη από την άλλη εκπομπή που έκανε “Τους θαλασσόλυκους”… Ήμουν σίγουρη ότι θα πάει καλά γιατί η Κάτια και στο GNTM ήταν ένα κορίτσι που ήταν μόνο του, έκανε τη γιόγκα του, με πολλή αυτοσυγκράτηση, δεν έδινε χώρο στους άλλους ανθρώπους να επέμβουν. Είναι ένα μοναχικό άτομο”, ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

Read More

And More