Ελένη Ασημάκη: Η πρώην παίκτρια του GNTM σταμάτησε τις μεταγγίσεις αίματος – «Μου είπαν ότι υπάρχει και μία άλλη θεραπεία»

Η Ελένη Ασημάκη ήταν η καλεσμένη της εκπομπής Love it και της Ιωάννας Μαλέσκου.

Το νεαρό μοντέλο που είχε συστηθεί στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM πριν από δυο χρόνια και είχε καταφέρει να συγκινήσει τους πάντες, λόγω του προβλήματος υγείας της που δεν της επέτρεπε να συνεχίσει την πορεία της στον διαγωνισμό, αποκάλυψε πως πλέον δε χρειάζεται να κάνει μεταγγίσεις καθώς βρήκε μια άλλη θεραπεία που της δίνει μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητά της.

Η Ελένη Ασημάκη πάσχει από μικροδρεπανικυτταρική αναιμία και μέχρι και τη συμμετοχή της στο GNTM χρειαζόταν να κάνει μεταγγίσεις κάθε δυο εβδομάδες.

Όπως είπε στο Love it, μετά την εμφάνισή της στον διαγωνισμό μοντέλων, επικοινώνησαν μαζί της άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και την ενημέρωσαν πως υπάρχει μια θεραπεία που δεν επιβάλλει μεταγγίσεις, αλλά αρκεί η λήψη μόνο ενός χαπιού.

Πλέον, η Ελένη Ασημάκη που συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ, εξομολογήθηκε ότι παίρνει ένα χάπι ημερησίως και πηγαίνει στο νοσοκομείο μια φορά κάθε δυο μήνες.

Read More

And More