Ελένη Δήμου: «Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο στον Γιώργο ”Τσουτσούτσου” και στον Γιώργο Νταλάρα»

Την Ελένη Δήμου συνάντησε ο Άρης Καβατζίκης από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι εκείνη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Νταλάρα και το ξέσπασμά του κατά των δημοσιογράφων.

Η Ελένη Δήμου πήρε το μέρος του Γιώργου Νταλάρα αφού όπως είπε, δε μπορείς να συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο σε έναν καλλιτέχνη τέτοιου μεγέθους, με αυτόν που συμπεριφέρεσαι σε έναν τραγουδιστή που έχει κάνει δυο επιτυχίες.

«Όταν μπαίνεις σε μια δουλειά, πρέπει να μορφωθείς, να ξέρεις τι γίνεται. Όταν πας να πάρεις συνέντευξη από έναν άνθρωπο ή να κάνεις πέσιμο, να ξέρεις ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, τι έχει κάνει, τι έχει δώσει στον πολιτισμό. Δε μπορείς να συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο στον Γιώργο Τσουτσουτσου και στον Γιώργο Νταλάρα. Δε γίνεται.

Είναι δυνατόν να συμπεριφερθείς με τον ίδιο τρόπο σε ένα παιδάκι που τραγουδάει δυο χρόνια και έκανε σουξεδάκι, και στον Γιώργο Νταλάρα; Και πέσιμο; Ο Γιώργος Νταλάρας έχει το δικαίωμα να κουνήσει και δάχτυλο, και συμβουλές να δώσει, γιατί συμβουλές δίνει. Όποιος έχει αυτιά και μπορεί να ακούσει, κερδισμένος βγαίνει.

Καταλαβαίνω ότι τα παιδιά κάθονται στο κρύο και όλα αυτά, αλλά γιατί; Να βγάλουν τι; Την ίντριγκα; Να κάνουν θέμα ότι είπε για τον Ρουβά, τον Αργυρό, τον Ρέμο και τον Βέρτη; Δε κάθονται εκεί για να ρωτήσουν για τον Τσιτσάνη που μιλούσε. 

Read More

And More