Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Οι παρουσιαστές στέλνουν στο ζευγάρι τις πιο θερμές ευχές για την εγκυμοσύνη

Την πιο γλυκιά ανακοίνωση έκανε το απόγευμα της Κυριακής 13/11 η Ελένη Φουρέιρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εκρηκτική pop star αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία και η ευτυχία της δεν περιγράφεται.

Από την πρώτη στιγμή που επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, η Ελένη Φουρέιρα δεν σταμάτησε να δέχεται τις πιο θερμές ευχές από τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Φίλοι, καλλιτέχνες, παρουσιάστριες, influencers έστειλαν στην εκρηκτική pop star τις πιο θερμές ευχές τους.

Το πρωί της Δευτέρας 14/11 μάλιστα, οι παρουσιαστές των τηλεοπτικών εκπομπών της ευχήθηκαν ο καθένας ξεχωριστά, στέλνοντας τις πιο θερμές ευχές τους για το νέο μέλος που θα υποδεχτούν στην οικογένειά τους.

Ανάμεσά τους η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Λιάγκας, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ελένη Μενεγάκη και άλλοι.

  • Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Με το καλό το μωράκι τους. Μια τόσο ωραία φωτογραφία, δεν ξέρεις τι να θαυμάσεις. Την κοιλίτσα; Γενικώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη, αλλά ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, μόνο όταν αποφασίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το επιβεβαιώσει, το επιβεβαιώνει.

Πριν από δύο χρόνια είχαμε συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε ένα παιδικό πάρτι μίας φίλης μας. Η Ελένη ήταν τόσο γλυκιά και τρομερή με τα παιδάκια όλα. Μιλούσε με όλα τα κοριτσάκια και ήταν πολύ γλυκιά.

Και μας εκμυστηρεύτηκε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός”. Δεν αρνούνταν ότι ήθελαν ένα παιδάκι. Με το καλό Ελένη μου, να έρθει το παιδάκι σας».

  • Ελεονώρα Μελέτη

«Το κορίτσι μας το όμορφο που μας τρέλανε και μας τρελαίνει που μας τρελαίνει με τα κουνήματά της, τα τραγούδια της, τώρα έριξε και αυτή τη φωτογραφία στο Instagram και έριξε και το Instagram με αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε. Τι ωραία φωτογραφία. Ένιωσε το ζευγάρι ότι μπορεί να το μοιραστεί με τον κόσμο. Καταλαβαίνεται τι παιδί θα βγει, κουκλί, λουκουμάκι όμορφο μέσα από αυτό το ζευγάρι που όταν είδα τη φωτογραφία στο Instagram είδα δύο τελειότητες μαζί. Από τη μια τους κοιλιακούς της Φουρέιρα και από την άλλη ο Μποτία, ο οποίος είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι».

  • Φαίη Σκορδά

«Με τη χθεσινή ανάρτηση της Ελένης χάρηκε όλη η Ελλάδα. Για πολλούς λόγους, για τα ευχάριστα, για την εγκυμοσύνη, γιατί είναι ένα πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι και πολλά άλλα. Εγώ καταλαβαίνω ότι είναι ερωτευμένοι, χαρούμενοι, χαμογελαστοί. Με το καλό, με το καλό».

  • Μπέττυ Μαγγίρα

«Δεν θέλω να σας πω τι λένε οι γυναίκες στους διαδρόμους και στα καμαρίνια για τον Αλμπέρτο Μποτία. Όλες κοιτούσαν αυτόν στη φωτογραφία. Είναι τέλειο ζευγάρι, κουκλιά και οι δύο με το καλό να ευχηθούμε, να πάνε όλα καλά. Εγώ πιστεύω ότι περίμενε να περάσει ένα διάστημα που να είναι σίγουρη και να είναι όλα καλά. Επειδή όμως βγάζει και ωραίες φωτογραφίες πιστεύω ότι έψαχνε έναν την ιδανική φωτογραφία για να το ανακοινώσει». 

  • Κατερίνα Καινούργιου

«Της έστειλα μήνυμα χθες… Συγκινήθηκα. Ήμουν και ευάλωτη γιατί είχα το baby shower της φίλης μου. Μου απάντησε αμέσως. «Και στα δικά σου, είμαι πολύ χαρούμενη. Σε ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σου όλο αυτό το διάστημα. Μιλάμε για μια κυρία».

  • Ελένη Χατζίδου

«Σε κάθε φωτογραφία της έκανα ζουμ για να δω αν ήταν όντως έγκυος. Επειδή την Ελένη την γνωρίζω προσωπικά, χαίρομαι πολύ που ο πατέρας του παιδιού θα είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, γιατί ξέρω πόσο καλό παιδί. Έχουν μια πολύ όμορφη σχέση, είναι σχεδόν 7 χρόνια μαζί. Είναι πολύ σεμνό παιδί και τους εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο».

  • Γιώργος Λιάγκας

«Είναι η πιο ωραία, πρωτότυπη ανακοίνωση εγκυμοσύνης που έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, Δεν έχω δει πιο ωραίο τρόπο να ανακοινώνουν εγκυμοσύνη. Τυχερός άντρας αυτός».  

  • Ελένη Μενεγάκη

«Ποια ανέβασε φωτογραφία μόνη της και πολύ καλά έκανε αφού το αισθάνεται έτοιμη να το πει. Η Ελένη Φουρέιρα που ανέβασε φωτογραφία με τον σύντροφό της. Με το καλό».

  • Νίκος Μουτσινάς

«Με το καλό ρε παιδιά! Τι ωραία! Πάρα πολύ ωραία! Είναι 6 μηνών; Υδροχόος ωραία! Επτά χρόνια τα παιδιά μπράβο τους!» ευχήθηκε με χαρά ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Read More

And More