Ελένη Φουρέιρα: «Για εμένα το Fame Story είναι τα παιδικά μου χρόνια»

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες βρίσκονται στο Star, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου για να βγει στον αέρα το Fame Story.

Στην κριτική επιτροπή του μουσικού θα βρίσκονται, όπως όλα δείχνουν, οι: Ελένη Φουρέιρα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Light και ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης από την εκπομπή «Super Κατερίνα» συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα, η οποία μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Για εμένα το Fame Story είναι τα παιδικά μου χρόνια, το αγάπησα πάρα πολύ και νομίζω όλη η Ελλάδα. Όταν δέχτηκε την πρόταση από τον Νίκου δεν θα μπορούσα να πω κάτι άλλο πέρα από ναι. Θεωρώ ότι θα είναι καταπληκτικό με υπέροχους ανθρώπους, με τον Γιώργο που είναι οικογένειά μου, με τον Αντώνη που είναι οικογένειά μου και θα είναι και τον χειμώνα που θα τραγουδάμε μαζί. Με τον Light που τον γνωρίζω πολύ καλά και σε αυτό που κάνει είναι ο καλύτερος», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα. 

Και συνέχισε: «Φέτος ήθελαν να βγουν προς τα έξω όλα τα είδη μουσικής και για αυτό επιλέξανε κριτές που εκπροσωπούν διαφορετικό είδος μουσικής ο καθένας». 

Κλείνοντας, η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε και στην εμπειρία της από την παρουσίαση, λέγοντας: «Η παρουσίαση είναι εντελώς διαφορετική από την κριτική επιτροπή. Στην παρουσίαση υπάρχει μια φυσική κούραση, κάτι το οποίο ήταν πολύ καινούργιο για εμένα, δεν είχα καθόλου εμπειρία, απλά δεν έχεις τόσο μεγάλη ευθύνη όπως στην κριτική επιτροπή. Εγώ είμαι εδώ να λέω την άποψή μου, να δίνω τις συμβουλές που μπορώ να δώσω. Ελπίζω να βρούμε καταπληκτικούς καλλιτέχνες φέτος».

Read More

And More