Ελένη Φουρέιρα: Τo υπονοούμενo της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη και οι πληροφορίες

Τη νέα εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πρωί της Τετάρτης στο Happy Day.

Μετά από μια περίοδο έντονης φημολογίας περί εγκυμοσύνης, η παρουσιάστρια του Alpha άφησε υπονοούμενο στον αέρα της εκπομπής της.

«Είδαμε την Ελένη Φουρέιρα μετά από καιρό, την είδαμε και καθιστή…. δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, πάντως είναι μία κούκλα. Είναι σε γνωστό μαγαζί στην Βουκουρεστίου, τρώει με την παρέα της και φαίνεται πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη! Για να δούμε, τι να δούμε τι ωραίο συμβαίνει στη ζωή της», σχολίασε όλο νόημα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ελένη Φουρέιρα – Πώς προέκυψαν οι φήμες για εγκυμοσύνη

Η Ελένη Φουρέιρα το φετινό καλοκαίρι ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις, ενώ έκτοτε ξεκίνησαν τα πρώτα σενάρια που ήθελαν την εκρηκτική pop τραγουδίστρια να περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία σε ένα τρυφερό φιλί

 

Όλο αυτό το διάστημα η Ελένη Φουρέιρα απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η τελευταία φορά που την είδαμε σε δημόσια εμφάνιση ήταν τον περασμένο Ιούλιο σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, όπου και ανέβηκε στο stage ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες της.

Η εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη είχε παρουσιάσει ως κουίζ την εγκυμοσύνη γνωστής τραγουδίστριας η οποία μάλιστα διανύει τον τέταρτο μήνα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπης διοργάνωσε ένα πάρτι στην Γλυφάδα αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού που περιμένει.

Μέχρι στιγμής, η Ελένη Φουρέιρα απαντά με τη σιωπή της, καθώς όλο αυτό το διάστημα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις για την προσωπική της ζωή. Η εκρηκτική pop star που θεωρείται… workaholic και κάθε χρόνο μας εντυπωσιάζει με τα επαγγελματικά της βήματα, τη φετινή σεζόν αιφνιδίασε τους θαυμαστές της απουσιάζοντας από τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 

Read More

And More