Ελένη Γερασιμίδου για Αντώνη Ξένο: «46 χρόνια μαλώνουμε συνέχεια για όλα – Ο έρωτας κάποια στιγμή περνάει»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Για την κοινή της πορεία με τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο, μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

Η ηθοποιός, με το χαρακτηριστικό της χιούμορ και την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τη διακρίνει, αναφέρθηκε στα 46 χρόνια κοινής ζωής με τον επίσης ηθοποιό, αποκαλύπτοντας πως οι διαφωνίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Πίσω από αυτές, ωστόσο, υπάρχει μια βαθιά αγάπη που έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

«Είμαστε 46 χρόνια δύο άνθρωποι που μαλώνουν συνέχεια για όλα. Εγώ μαλώνω βασικά γιατί είμαι Πόντια και τσαούσα. Έχω τις απαιτήσεις μου. Γελάνε αμέσως μετά. Δυο άνθρωποι που αγαπιούνται βαθιά πιστεύω. Ο έρωτας κάποια στιγμή περνάει, γεράσαμε», εξομολογήθηκε η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου και ο Αντώνης Ξένος παντρεύτηκαν το 1981, περίπου ενάμιση χρόνο μετά τη γνωριμία τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος, ενώ, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, ξεκίνησαν την κοινή τους ζωή αντιμετωπίζοντας οικονομικές δυσκολίες, αλλά έχοντας κοινά όνειρα και στόχους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, την Αγγελική Ξένου, η οποία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ακολούθησε τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της, ασχολούμενη με την υποκριτική και τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, οι τρεις τους έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά στο θέατρο, αποδεικνύοντας πως η αγάπη τους για την τέχνη αποτελεί έναν ακόμη ισχυρό δεσμό στην οικογένειά τους

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164