Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν βίασε και δεν σκότωσε κανέναν, τα νεύρα του πρέπει να προσέξει λίγο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, στη Λένα Κιτσοπούλου, καθώς και στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν αμφιβάλω για τις καταγγελίες αλλά εντάξει, όχι και τέτοια τιμωρία, να του κόψουν τη δουλειά, να τον διώξουν από το Κρατικό Θέατρο και τώρα να έχουν τη Λένα Κιτσοπούλου; Δεν έχουν τον μεγαλύτερο Έλληνα ηθοποιό; Έχω δουλέψει μαζί του, ξέρω πόσο αγαπάει τη δουλειά του. Δεν βίασε κανέναν, ούτε σκότωσε κανέναν. Τα νεύρα του πρέπει λίγο να προσέξει αλλά όλοι έχουμε νεύρα».

Η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε στη συνέχεια στη Λένα Κιτσοπούλου: «Ίσως κάποια περφόρμανς της να έλεγε κάτι, τώρα δεν λέει τίποτα».

Για το σπίτι της που κάηκε το περσινό καλοκαίρι, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί. Μας μείνανε κάποιοι χώροι. Κατοικούμε στο ημιυπόγειο που ευτυχώς είναι υπερυψωμένο».

Αναφορικά με τον Σπύρο Μπιμπίλα, η Ελένη Γερασιμίδου σημείωσε: «Δεν θα σχολιάσω το ντύσιμο του Σπύρου Μπιμπίλα, μπορώ να σχολιάσω όλες τις μεγαλοκυράδες που πήγαν στη Βουλή με τους τουαλέτες τους. Τον ψέγω γιατί ασχολήθηκε πάρα πολύ με το Metoo, όχι ότι δεν έπρεπε. Έγινε πολύ γνωστό το Σωματείο από ένα Metoo. Οι χειρότεροι είναι έξω».

Δες παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Open:

Read More

And More