Ελένη Γερασιμίδου: Ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος και η κόρη τους απαντούν για την προσαγωγή τους στη ΓΑΔΑ

Για την προσαγωγή τους στη ΓΑΔΑ μίλησαν ο ηθοποιός Αντώνη Ξένος και η κόρη του στη Super Κατερίνα.

Ο ηθοποιός σύζυγος της Ελένης Γερασιμίδου και η κόρη τους, προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ με την αιτιολογία ότι είχαν υψώσει στο αυτοκίνητό τους την παλαιστινιακή σημαία.

«Αντί να είμαστε στη Γάζα, βρεθήκαμε στη ΓΑΔΑ» ανέφερε με χιούμορ ο Αντώνης Ξένος και στη συνέχεια η κόρη του εξήγησε: «Περνώντας από την Πρεσβεία του Ισραήλ, υψώσαμε την Παλαιστινιακή σημαία. Μετά από λίγα λεπτά, στην Πανόρμου, κοντά στην Αλεξάνδρας, ακούσαμε μια δειλή σειρήνα. Αναρωτηθήκαμε τι έγινε. Είχε πάρα πολλή κίνηση γιατί ήταν κλειστοί οι δρόμοι και εξαιτίας του Μαραθωνίου.

Όταν φτάσαμε λίγο πριν τη ΓΑΔΑ, μας σταμάτησαν και μας είπαν να κάνουμε λίγο στην άκρη. Εκεί, ζήτησαν την ταυτότητά μου. Τους ρώτησα γιατί και μου είπαν πως πρόκειται για μια εξακρίβωση στοιχείων. Μας ρώτησαν αν σηκώσαμε την Παλαιστινιακή σημαία και απάντησα καταφατικά, δε το αρνήθηκα. Ούτε βόμβες έχουμε, ούτε τρομοκράτες είμαστε, δηλώνουμε όπως όλος ο ελληνικός λαός την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό».

«Στη συνέχεια ανεβήκαμε στον 5ο όροφο, έγινε αυτή η τυπική διαδικασία διασταύρωσης των στοιχείων και μετά από κάποια ώρα μας αφήσανε» πρόσθεσε ο Αντώνης Ξένος.

«Μας είπαν ότι θεωρήθηκε προκλητική η κίνησή μας» κατέληξε η κόρη του Αντώνη Ξένου και της Ελένης Γερασιμίδου.

Read More

And More