Ελένη Γερασιμίδου: “Τα τέρατα είναι τέρατα και πρέπει να τιμωρηθούν” – Οι απώλειες που της στοίχισαν

Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Η αγαπημένη ηθοποιός θα συμμετάσχει στην νέα τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη και η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη που η μυθοπλασία έχει επιστρέψει δυναμικά.

«Δεν αλλάζω τίποτα από αυτά που έχω επιλέξει να κάνω στην τηλεόραση και στο θέατρο. Δεν έχω να διαλέξω, έχω περάσει πολύ ωραία. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και τους συναδέλφους μου. Έχω ζήσει σπουδαίες στιγμές αλλά και αποτυχίες» ανέφερε η Ελένη Γερασιμίδου.

Όσον αφορά στις καταγγελίες που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες η ίδια σχολίασε: «Ακούστηκαν όσο έπρεπε να ακουστούν. συμπάσχω και δεν μπορώ εγώ να κρίνω τις πληγές των ηθοποιών. Αλλά έγινε και πολύ μεγάλη εκμετάλλευση. Ακούστηκαν πολύ άσχημα πράγματα και έγινε πολύ γνωστό το ΣΕΗ με αφορμή αυτή την υπόθεση, ενώ υπάρχει πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν και τον προσήκοντα σεβασμό και στα χρόνια και στην καριέρα και στην προσφορά. Που λένε ‘κάνατε το επάγγελμα βόθρο’. Δεν είναι όλοι έτσι. Μιλάμε για εξαιρέσεις. Δεν μπορείς να απαξιώσεις κάποιους ανθρώπους συλλήβδην. Τα τέρατα είναι τέρατα και πρέπει να τιμωρηθούν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Δεν μπορείς να τα βάζεις με όλους τους ανθρώπους μιας ηλικίας».

 

«Από την πρώτη μου οικογένεια έχουν φύγει όλοι. Και η Νατάσσα και ο αδερφός μου. Για μένα είναι όλοι εδώ. Πρέπει να μάθουμε να χειριζόμαστε τις απώλειες και το πένθος. Είναι κάποια πράγματα που δεν ξεπερνιούνται αλλά πρέπει να συνεχίσεις να ζεις γιατί αυτό θα ήθελαν και εκείνοι. Από τη Νατάσα θυμάμαι τα πάντα. Το γέλιο της, το ταλέντο της. Πώς μπορούσε να πάρει αυτό το ποτήρι με το νερό και να σου κάνει ολόκληρο παράσταση. Ήθελε να με κάνει πάντα να γελάω» τόνισε η ίδια για τους ανθρώπους που έχουν φύγει από κοντά της.

Read More

And More