Ελένη is back! Αυτό είναι το μήνυμα που θέλησε να στείλει στους τηλεθεατές με το πρώτο “καλησπέρα”…

Ελένη Μενεγάκη… ‘Ενα όνομα, μία μεγάλη τηλεοπτική ιστορία… Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε χρόνο η πρεμιέρα της τραβά επάνω της όλα τα βλέμματα. Άλλωστε, είναι γνωστό πως έτσι κι αλλιώς, ακόμα και που… ανασαίνει η Ελένη, τα Μέσα ασχολούνται μαζί της μετά μανίας.

Η Ελένη ,λοιπόν, είναι και πάλι στους δέκτες μας, κλείνοντάς μας παιχνιδιάρικα και ναζιάρικα το μάτι, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Η… “σημαία” του Alpha ξεκίνησε να ανεμίζει από σήμερα και πάλι εκεί στη Κάντζα, με όλο το κανάλι να είναι υπ΄ατμόν ενόψει πρεμιέρας.

Και όχι στη φετινή της πρεμιέρα η Ελένη δεν φόρεσε λευκό, ούτε μπλε, όπως μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Και το κυριότερο; Όχι δεν φόρεσε και κάποιο εντυπωσιακό φόρεμα. Είπε να έρθει στους δέκτες μας με ένα πιο… κλασάτο στυλ.

Επιλέγοντας μία εντυπωσιακή, κεραμιδί παντελόνα κι ένα τιρκουάζ πουκάμισο και χωρίς να ξεχνά στιγμή να μας χαμογελά, είναι και πάλι κοντά μας, για…24η χρονιά! Ναι, για 24η χρονιά η Ελένη συνεχίζει να είναι στον τηλεοπτικό αέρα ακούραστη και πανέτοιμη για όλα.

Όσο για τα ποιά ήταν μεταξύ άλλων τα πρώτα της λόγια, με τα οποία θέλησε να καλησπερίσει τους τηλεθεατές;

“…Καλησπέρα! Καλό μήνα… Με το δεξί ελπίζω να έχουμε μπει σπίτι σας, γιατί ναι, έχουν προηγηθεί και άλλες εκπομπές, αλλά εμείς σήμερα ξεκινήσαμε…

Τώρα που πέρασε κι ο Ζορμπάς, είμαστε εδώ για ΄σας, με το γνωστό συστατικό. Είμαστε εδώ για ΄σας με διάθεση, κέφι και γλύκα. Αυτή τη γλύκα που θέλετε και περιμένετε από εμάς…”, είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής η Ελένη και έσπευσε να παρουσιάσει τους συνεργάτες της.

Δίπλα στη γνωστή παρουσιάστρια, παραμένει κλασικά η Ελιάννα Χρυσικοπούλου, όπως επίσης και ο Μπάμπης Χατζηδάκης, αλλά και η Νάνσυ Παραδεισάνου.Στην εκπομπή βέβαια, παραμένει και ο Τάσος Τεριγιάκης.

Το νέο πρόσωπο της παρέας, είναι η Εύη Φραγκάκη!

Στη συνέχεια η “Απόλυτη” του Alpha πέρασε στη κουζίνα και καλησπέρισε τους δύο μάγειρες της εκπομπής τον Γιώργο Παπακώστα και τον Πέτρο Συρίγο, ενώ εννοείται πως επιφύλασσε και πολύ καλά έκανε, ένα ιδιαίτερο “καλησπέρα” κι ένα ξεχωριστό “καλωσόρισμα”, στον… πολύτιμό της Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Γιατί η αλήθεια είναι, πως Ελένη χωρίς Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, δεν γίνεται!

Δες το βίντεο της πρεμιέρας, όπως το ανέβασε και το λατρεμένο zappit.gr :

https://youtu.be/tzymmFbdUOs

Read More

And More