Ελένη Καρακάση – Άγριες Μέλισσες: Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο που την «έβγαλε» από το φινάλε της σειράς

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Έλενη Καρακάση στην εκπομπή «Love It» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει παιδί, αλλά και για το τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο.

«Έκλεισε ένας πολύ μεγάλος κύκλος με πολύ όμορφο συναίσθημα, γιατί έκλεισε με επιτυχία και πολύ όμορφες αναμνήσεις. Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ όταν βλέπαμε το τέλος», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε: «Δεν με είδατε στο τελευταίο επεισόδιο γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας που έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω ένα χειρουργείο, δεν έπαιρνε άλλη αναβολή. Με την παραγωγή αποφασίσαμε να αλλάξουμε λίγο το σενάριο και έτσι έγινε. Το χειρουργείο πήγε πάρα πολύ καλά, για εμένα ήταν μια περίοδος δύσκολη». 

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή αλλά και το ενδεχόμενο υιοθεσίας, η Ελένη Καρακάση εξομολογήθηκε: «Ο άντρας μου με στήριξε πάρα πολύ και ήταν πολύ συγκινητικό. Είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να το ζητάς. Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια. Αυτό προέκυψε από την γνωριμία μου με τον σύζυγό μου. Τη δημιουργία της οικογένειας την προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε, δεν έχει φύγει όμως από το μυαλό μας με άλλους τρόπους. Σκεφτόμαστε την υιοθεσία, είναι κάτι που έχουμε ξεκινήσει αλλά πάντα κάτι μπαίνει ενδιάμεσα». 

Read More

And More