Ελένη Καρακάση: “Είπαν για μένα, μην την πάρετε στη δουλειά θα δημιουργήσει πρόβλημα”- Το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη Καρακάση που και φέτος ερμηνεύει μοναδικά της Ρίζω στις Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης. Η πολυτάλαντη ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της και σχολίασε και τον τηλεοπτικό της γάμο με τον Ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη. Αναφέρθηκε στις καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς, αλλά και τις δολοφονίες που θα συμβούν στο Διαφάνι, μέχρι το τέλος της σεζόν. Μίλησε όμως και για το θέατρο, για την αγάπη της στην υποκριτική, αλλά και το τραγούδι, ενώ ομολόγησε ότι δεν της αρέσουν καθόλου οι καυγάδες και οι εντάσεις.

Μου έχει μείνει η “ρετσινιά” ότι τα λέω τσεκουράτα. Μικρή έκανα περισσότερη υπομονή. Προσπαθώ λίγο να δω το θέμα πιο καθαρά. Σε πρόσφατη δουλειά μου, έμαθα ότι ειπώθηκε ” έχει βγει το όνομα, μην πάρετε την Καρακάση, γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα”. 

Στην υποκριτική κάνω περισσότερη υπομονή. Στο τραγούδι που το αγαπώ αλλά δεν είναι η βασική δουλειά μου δεν κάνω υποχωρήσεις. Δεν μου αρέσουν οι καυγάδες και οι εντάσεις. Στις Μέλισσες έχω εκνευριστεί δυο φορές.

Για τις Άγριες Μέλισσες: Αυτό το ταίριασμα δεν υπήρχε στο μυαλό των σεναριογράφων, αλλά βγήκε αυτή η χημεία και ξαφνικά βρεθήκαμε να παντρευόμαστε με τον Προύσαλη και μου αρέσει πάρα πολύ. Το κρασί στο γάμο της Ρίζως ήταν βυσσινάδα, αλλά το ρύζι ήταν αληθινό. Έβγαζα ρύζι στο σπίτι. Το νυφικό ήταν βίντατζ. Το ερωτεύτηκα. Είναι ένα νυφικό που τα το έβαζα και ως Ελένη.

Στη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες περίμενα μια πτώση αλλά τελικά αυξήθηκε το ενδιαφέρον. Το τι έχει να γίνει τώρα στο τέλος της 2ης σεζόν δεν περιγράφεται. Θα γίνει χαμός. Θα γίνουν πολλές δολοφονίες και συγκεκριμένα 3 στο Διαφάνι.

Έχω την ελπίδα ότι θα κάνουμε την παράσταση. Ξεκινήσαμε 6 Νοεμβρίου και 7 έγινε το lockdown. Πήγα στο θέατρο και ένιωσα ξεριζωμό. Το θέατρο είναι ένας χώρος που μπορεί να ελεγχθεί.

Read More

And More