Ελένη Καρουσάκη για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Με ενοχλεί όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος κι εκείνη τραγουδάει»

Με αφορμή το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών λόγω των νέων μέτρων της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, η Ελένη Καρουσάκη μίλησε στο Happy Day και, μεταξύ άλλων, αναρωτήθηκε γιατί η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει να τραγουδάει.

«Πάνω που περιμέναμε να γευτούμε τις γιορτές με κόσμο, που είναι ό,τι καλύτερο για έναν καλλιτέχνη, δυστυχώς ήρθε το κλείσιμο. Το θεωρώ “άδικο” γιατί δεν είναι μόνο οι δικοί μας χώροι που γίνεται ό,τι γίνεται και ανεβαίνουν τα κρούσματα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρουσάκη.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το πόσο έχει πληγεί ο κλάδος των τραγουδιστών από αυτή την κατάσταση. «Εννοείται έχουμε πληγεί οικονομικά. Έχουν πληγεί και οι επιχειρήσεις από το απότομο κλείσιμο», ενώ «τα έβαλε» και με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο θέατρο Παλλάς.

«Τώρα αυτό δε ξέρω πώς γίνεται. Δε ξέρω πώς επιτρέπεται να γίνεται σε κάποιο άλλον χώρο εκτός από τα νυχτερινά κέντρα live, ή κάποιο λάθος έχει γίνει. Ειδάλλως, προτρέπει έτσι τον επιχειρηματία το κράτος στο να ψαχτεί και να βγάλει μία άλλου είδους άδεια, π.χ. θεάτρου. Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει» σημείωσε η Ελένη Καρουσάκη.

Δες το βίντεο από το Happy Day:

Read More

And More