Ελένη Καστάνη: Η απώλεια του συζύγου της από καρκίνο – «Έκανα το Breakfast για να αλλάξω διάθεση»

Μια άκρως συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Ελένη Καστάνη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις απώλειες, τα «συναδελφικά» πισώπλατα μαχαιρώματα και το παρασκήνιο του τέλους της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις;».

«Το συμβόλαιο μου με το Breakfast@Star ήταν μέχρι το Δεκέμβριο, μετά άρχισα και το θέατρο και παράλληλα αντιμετώπισα και ένα θέμα υγείας η μητέρα μου. H μητέρα μου βαδίζει στα 94, είναι η μόνη που μου έχει απομείνει και της έχω απαγορεύσει να πεθάνει, καθώς έχουμε χάσει και την αδελφή μου. Όποιο παιδί της κι αν έχανε θα πέθαινε η μητέρα μου, αλλά μάλλον σκέφτηκε καλά αυτό που της είπα ότι της απαγορεύω να πεθάνει» ανέφερε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

Αναφορικά με την απώλεια του άντρα της είπε: «Επειδή το περασμένο καλοκαίρι έχασα τον άντρα μου, έκανα το “Βreakfast” για να μη μένω μέσα στο σπίτι να σκέφτομαι και να στενοχωριέμαι. Έχασα τον άντρα μου από καρκίνο, οπότε το περίμενα, βέβαια τον άνθρωπο σου τον κλαις όταν μαθαίνεις ότι είναι σοβαρά, στη διάγνωση είναι ο μεγάλος θρήνος. Με τον άντρα μου, τον Γιάννη, αποκτήσαμε ένα γιο, χωρίσαμε ως ζευγάρι, αλλά δεν χωρίσαμε ποτέ ως οικογένεια, ήμουν επτά χρόνια μεγαλύτερη του».

 

«Αν ξανάρχιζα τη ζωή μου, δεν θα ήθελα να γινώ ηθοποιός, είναι σκληρή και ανταγωνιστική δουλειά, δεν μου ταιριάζει το περίβλημά της αλλά η ουσία της, ο πυρήνας. Έγινα ηθοποιός μόνο για να παίζω, έχω μηδέν δημόσιες σχέσεις, έγινε από επιλογή μου γιατί δεν μπορώ το ψέμα, όμως η φύση της δουλείας με γιατρεύει. Παίζει η Μαρία Κίτσου και κλαίω εγώ, έτσι απαλλάσσομαι από τα βάρη και τις στενοχώριες μου, γιατί πάω εκεί και κάνω μια ψυχοθεραπεία», απάντησε η Ελένη Καστάνη.

Read More

And More