Ελένη Κρίτα: «Ο Παύλος Χαϊκάλης θεωρώ ότι αδικήθηκε, δεν έγινε καμία επώνυμη καταγγελία σε βάρος του»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Κρίτα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα, μίλησε για τον ρόλο της στο «Παρά πέντε» που την ακολουθεί μέχρι σήμερα, αλλά και για τις κακές συμπεριφορές που έχει βιώσει.

«Το “Παρά πέντε” μου άνοιξε καινούργιους δρόμους, μου έδωσε νέα καριέρα. Νομίζω ότι αυτός ο ρόλος δεν ξεχνιέται, ό,τι και να μου λένε για τα τωρινά, αυτόν το σήριαλ θα το βλέπουν γενιές, είναι κλασική αξία πια. Ο “Δράκουλας” βεβαίως και ακούγεται ακόμα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Κρίτα περιγράφοντας μερικά αστεία περιστατικά που θυμάται από τα γυρίσματα της σειράς» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε,

«Δεν υπάρχει κάποια δουλειά που να έχω μετανιώσει. Ακόμα και όταν μια δουλειά δεν πήγε καλά, ή ήταν αποτυχία, ακόμα και σε δουλειές που δεν πήραμε τα λεφτά μας, η κάθε δουλειά που επέλεξα ήταν τέτοια που να μη θίγεται η αξιοπρέπειά μου. Έχει τύχει να χάσω χρήματα στη δουλειά. 

Σε πιάνει απελπισία, δε ξέρεις τι να κάνεις. Η δική μου γενιά, ήταν πολύ ανθεκτική. Ήταν μια γενιά που αντιμετώπιζε πολύ πιο αυταρχική συμπεριφορά, και από τους καθηγητές ακόμα στο σχολείο. Είμαστε μαθημένοι να αντέχουμε αλλιώς τα πράγματα, να σεβόμαστε πολύ την ιεραρχία. Μας το λέγανε και στη σχολή, ότι δε θα μας φερθούν παντού με το “σεις” και το “σας”».

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος πολύ ανθεκτικός. Έχω υποστεί κακές συμπεριφορές και στα πρώτα μου χρόνια. Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ήξερα πάντα να κρατήσω τα όριά μου και όπου έβλεπα ότι δε με παίρνει, έφευγα» είπε η Ελένη Κρίτα.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Παύλο Χαϊκάλη εκφράζοντας την άποψη ότι αδικήθηκε από το κίνημα #metoo.

«Θεωρώ ότι ο Παύλος Χαϊκάλης αδικήθηκε γιατί δεν είχε γίνει κάποια επώνυμη καταγγελία εναντίον του, δεν εκκρεμεί κάποια δίκη. Πολύ υπερβολικό το ότι το πλήρωσε τόσο ακριβά. Το ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξεπέρασε τα όρια, να ήταν ένα φλερτ, να ήταν και χυδαίο, δεν τον λιθοβολείς τον άλλον γι’ αυτό. Για μένα θα μπορούσε να επιστρέψει στην υποκριτική» είπε.

Read More

And More