Ελένη Μενεγάκη: «Αν σας δώσουν δικιά σας εκπομπή θα πω ναι, δεν θέλω να σας κόψω την τύχη»

Με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε μία κουβέντα με τους συνεργάτες της σχετικά με το αν θα τους άφηνε να κάνουν τη δική τους εκπομπή, όσο συμμετέχουν στη δική της εκπομπή.

«Αν το Mega για εσάς κάτι άλλο- και αυτό ισχύει για όλους -που να είναι όμως η εκπομπή σας, όχι αυτό το πήγαινε εδώ, πήγαινε λίγο Σαββατοκύριακο, πήγαινε λίγο απόγευμα, πήγαινε λίγο βράδυ, όχι. Αν υπάρχει εκπομπή για κάποιον από εσάς -και αυτό ισχύει πάντα για τους συνεργάτες μου-, δεν θέλω να τους κόβω την τύχη. Θέλω να το χαιρόμαστε και οι 2.

Πρώτον, γιατί αν υπάρχει τέτοια πρόταση και δεν το κάνεις, δεν θα είσαι καλά. Τι να σε κάνω άμα δεν είσαι καλά; Εμείς καλά σε θέλουμε. Και σένα, και σένα, και σένα! Τώρα αν μου λέγατε ότι σας έκαναν πρόταση να βγαίνετε λίγο πρωί, μετά υπάρχει μία άλλη εκπομπή και θέλετε να περάσετε κι από εκεί, θα σας έλεγα «τι γίνεται;». Αλλά όταν σου δίνουν μία δικιά σου εκπομπή, γιατί εγώ να πω να μην το κάνετε; Εδώ δεν λέγαμε όχι σε εκείνους που πήγαιναν σε άλλο κανάλι, εδώ στο ίδιο κανάλι; Σιγά. Αυτό να το ξέρετε! Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Εγώ θα σου κόψω τη φόρα;» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More