Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πρώτη φορά ότι νόσησε από κορονοϊό

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊός σε όλο αυτό το διάστημα από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα. Η παρουσιάστρια, με αφορμή ένα θέμα για τις καρδιολογικές εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε, εξομολογήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό εξομολογήθηκε ότι ήταν καλοκαίρι όταν ο κορονοϊός «χτύπησε» και τη δική της πόρτα…

«Αν ένα πράγμα μας έμεινε από την πανδημία του κορονοϊού, σαν απόηχος, είναι ότι καλό είναι να έχουμε μία γενική εικόνα του οργανισμού μας, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι κάποιοι άνθρωποι –κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας- αντιμετώπισαν προβλήματα που χτύπησαν σε κάποια όργανα του σώματός τους. Εγώ έχω ακούσει θέματα που αφορούν στον πνεύμονα. Τελευταία, άκουσα και το κομμάτι της καρδιάς. Έχει πάει ποτέ κανείς σε καρδιολόγο να κοιτάξει την καρδιά του; Κι αν το θέμα της πανδημίας της covid επηρεάζει κι αυτό; Υπάρχουν εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε;» ήταν η εισαγωγή της Ελένης Μενεγάκη.

«Ας πούμε εγώ, έχω περάσει μία φορά covid. Το ξέρω γιατί όλοι εδώ μέσα παρακολουθούμαστε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας. Δεν θα μπορούσε να μου ξεφύγει. Μία φορά αρρώστησα κι ήταν καλοκαίρι» πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164