Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει on camera τι της συνέβη λίγες ώρες πριν από τη συνάντησή της με τη Ρούλα Κορομηλά

Η χθεσινή τηλεοπτική συνύπαρξη της Ελένης Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά μετά από 26 ολόκληρα χρόνια είναι μια στιγμή που σχολιάζεται σήμερα σε όλα τα Μέσα.

Η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και η δημοσιογράφος Μαρία Κοκολάκη συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη την ώρα που έφευγε από το κανάλι και εκείνη μίλησε για αρκετή ώρα για την συνάντησή της με την Ρούλα Κορομηλά τονίζοντας αρκετές φορές πως ήταν μια συνάντηση που δεν πίστευε ποτέ πως θα γίνει αλλά και πως ό,τι ειπώθηκε σε αυτή ήταν πέρα για πέρα αληθινό.

«Ήταν για μένα μια μέρα που δεν πίστευα ότι θα προκύψει και το χάρηκα πάρα πολύ γιατί βγήκε εύκολα, κλείστηκε πολύ εύκολα χωρίς να χρειαστεί να μιλήσουμε παρά δυο λεπτά. Νομίζω ότι τη σημερινή ημέρα για κάποιο λόγο και οι δυο μας, την χαρήκαμε πολύ. Έχασα τον ύπνο μου πραγματικά. Ξύπνησα στις 3.30. 

Όταν ένας άνθρωπος που έχει κάνει μια διαδρομή τόσο μεγάλη, μια σπουδαία διαδρομή την οποία σέβομαι και θαυμάζω, δε μπορώ να μην έχω στο μυαλό μου ότι έρχεται να με τιμήσει. Θέλω λοιπόν να είμαι όσο γίνεται πιο σωστή και έτσι όπως της αξίζει. Εννοείται ότι ξύπνησα και δεν έχω κοιμηθεί από τις 3.30 αλλά χαίρομαι γιατί ήταν όμορφα και ήταν όμορφα αβίαστα, εύκολα, γλυκά.

Δεν έχω αίσθηση του τι βγήκε προς τα έξω από αυτό που κάναμε. Πιστεύω πως αυτοί που βλέπουν κάποια χρόνια τηλεόραση, μας ξέρουν καλά και τις δυο και ξέρουν πως αυτό είναι κάτι ξεχωριστό που μια φορά συμβαίνει. Αν το πετύχεις, το είδες. Από τη σημερινή μας κουβέντα κρατάω πάρα πολλά.

Για μένα είναι και τα λόγια που είπαμε στα διαλείμματα και οι πλάκες που κάναμε, αλλά και τα λόγια που ανταλλάξαμε αφού έκλεισε η εκπομπή. Με περίμενε για να πούμε δυο λόγια οι δυο μας, μόνες μας. Κρατάω αυτά τα λόγια. Θέλω να το ξέρετε, γι’ αυτό και σταματάω να σας μιλήσω, ό,τι είπαμε ήταν μέσα από την ψυχή μας και ό,τι σκέψεις έκανα και ό,τι μου είχε περάσει από το μυαλό, τασ είπα όπως ήταν. Το ίδιο και εκείνη» είπε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε,

«Αισθανθήκαμε και οι δυο ασφαλείς λόγω του σεβασμού που έχει η μια προς την άλλη. Δε τη σκεφτόμουν όλα αυτά τα χρόνια μια τέτοια συνάντηση γιατί δεν πίστευα ότι θα συμβεί. Θέλω να κάνω για τη Ρούλα κάτι που να της γυρίσω πίσω αυτό που έκανε εκείνη για μένα. Δε ξέρω αν αυτή είναι η στιγμή μας αλλά, θέλω να κάνω κάνουμε κάτι που να βρεθούμε μαζί αλλά όχι πια μιλώντας η μια με την άλλη, αλλά με έναν άλλο τρόπο. Αφού είμαστε και οι δυο στο ίδιο κανάλι, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα.

Θέλω όμως να πω κάτι για ό,τι είπαμε. Επειδή ξέρω ότι από τον κόσμο που το βλέπει υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν δικές τους σκέψεις και δικά τους πράγματα στο μυαλό τους, τα μυαλά τους δεν είναι τόσο ήρεμα, ό,τι είπαμε σήμερα αφορούσαν εμένα και τη Ρούλα και κανέναν άλλον».

Read More

And More