Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει πού και με ποιους θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων – Βίντεο

Η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δώσει το παρών σε εγκαίνια καταστήματος ομορφιάς και κατ’ επέκταση να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά της στην Αθήνα. Η ωραία Ελένη λατρεύει την συμπρωτεύουσα, αφού κάθε φορά που βρίσκεται σε αυτή την πόλη ζει μοναδικές στιγμές. Εκεί την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο“, με την παρουσιάστρια να απαντά με ένα μεγάλο χαμόγελο στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

“Πάντα ήθελα να έχω εδώ ένα σπίτι να μπορώ να ανεβοκατεβαίνω, το πήγα λίγο παρακάτω βέβαια, στην Χαλκιδική, αλλά το ίδιο είναι. Έχω πολλούς φίλους από εδώ και από τα πιο παλιά μου χρόνια και γενικά αισθάνομαι πάρα πολύ καλά με τις γυναίκες και τους άνδρες που είναι από τη Θεσσαλονίκη. Μου πάει πολύ και το μέρος και οι άνθρωποι. Θα κάνω τη βόλτα μου, θα φάω και θα πιω”, ανέφερε η παρουσιάστρια σχετικά με το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν πού και με ποιους θα περάσει τις γιορτινές ημέρες που έρχονται, με εκείνη να απαντά: “Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που δεν νιώθει καλά στην περίοδο των Χριστουγέννων, γιατί είναι η ίδια η εποχή τέτοια, είναι το κλίμα τέτοιο που σε ελαφραίνει… Φέτος θα τα περάσω με τα τέσσερα παιδιά μου και τον άνδρα μου στο εξωτερικό. Έχουμε τα δικά μας σχέδια, αγαπάμε συγκεκριμένα πράγματα και κάπως έτσι φροντίζουμε, περίπου κάθε χρόνο, να είμαστε εκεί…”.

Παράλληλα, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, αποφεύγοντας βέβαια να απαντήσει ξεκάθαρα, αφού ακόμα είναι πολύ νωρίς.

Δες το βίντεο:

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για όλα!

Read More