Ελένη Μενεγάκη: «Αύριο θέλω να έρθω πιο ζωηρή, σήμερα δεν ήταν η μέρα μου»

Με όχι και τόσο καλή διάθεση ξεκίνησε σήμερα 18/5 την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στους συνεργάτες της και στο τηλεοπτικό κοινό πως δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί.

«Εμείς δεν θα σας πούμε τίποτα για εκλογές. Χθες το βράδυ λοιπόν που δεν ήμουν καλά, όσες φορές ξύπνησα το βράδυ και έκανα ζάπινγκ, σε όποιο κανάλι και να γύρισα μέσα στη νύστα μου για να κοιμηθώ, έβγαιναν από παντού κόμματα, μιλάγανε οι πολιτικοί, ξαναμιλάγανε… Αφού έλεγα μέσα στη νύστα μου στις δύο το πρωί, στις τρεις, στις πέντε μιλάγανε, ξαναμιλάγανε, αφού λέω “τι γίνεται ρε παιδί μου; Ακόμα μιλάνε;”

Ήταν ξημερώματα και λες έχουν πάει κάπου για συνέντευξη, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν ξημερώματα, κάπου το χάνεις… Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι πως έχουν βάλει ροδάκια στα πόδια τους και τρέχουν…» είπε στην αρχή της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη.

Πριν το τέλος της εκπομπής, η οποία τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώνεται νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη είπε στην ομάδα της: «Δεν πειράζει (που τελειώνουμε νωρίτερα), για να έρθετε αύριο και να είστε πιο ζωηροί και εγώ ακόμα πιο ζωηρή από σήμερα, γιατί σήμερα δεν ήταν η ημέρα μου. Φιλιά και καλή συνέχεια».

Read More

And More