Ελένη Μενεγάκη is back! Η “Απόλυτη” επέστρεψε και μας αποκάλυψε πως πέρασε τις γιορτές…

Φόρεσε τα γιορτινά της, φόρεσε τα αστραφτερά της, φόρεσε τα χαρούμενά της και… υπέρλαμπρη πάντα, η Ελένη Μενεγάκη ήρθε σήμερα το μεσημέρι στους δέκτες μας, κλείνοντας μαζί μας το πρώτο τηλεοπτικό ραντεβού για το 2018!

Ελένη is back και μάλιστα; Είχε και μεγάλα κέφια! Η “Απόλυτη” βρέθηκε στις τηλεοπτικές επάλξεις του Alpha, αφήνοντας πίσω της όλες τις ξεχωριστές, τρυφερές, χριστουγεννιάτικες στιγμές που πέρασε με την οικογένειά της και με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ελένη παραδοσιακή μαμά, εννοείται πως όλες αυτές τις ημέρες θέλησε να τις περάσει μαζί με την οικογένειά της και τα παιδάκια της, όντας “κολλημένη” επάνω τους από το πρωί μέχρι το βράδυ, γιατί η αλήθεια είναι πως αν είσαι μανούλα αυτές τις σπάνιες στιγμές δεν θες να τις χάνεις και μην σου πω λατρεμένη, πως δεν θες καν να τις μοιράζεσαι!

Η Ελένη ,λοιπόν, απόλαυσε ατελείωτα κύματα αγάπης και εκατοντάδες αγκαλιές, σε τέτοιο βαθμό που δεν πρόλαβε να ασχοληθεί και με τίποτα άλλο!

Ναί, αλήθεια… Το οικογενειακό πρόγραμμα ήταν τόσο γεμάτο, που η Ελένη δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο που δεν αφορούσε στο σπίτι της.

Μάλιστα, την αποκάλυψη την έκανε η ίδια, όταν ξεκίνησε να μας εξιστορεί το πως πέρασε όλες αυτές τις ημέρες στο σπίτι!

Πιο συγκεκριμένα, η κουβέντα ξεκίνησε με τους συνεργάτες της Ελένης, οι οποίοι άρχισαν μας λένε το τι έκαναν, το τι είδαν, το τι έμαθαν όλες αυτές τις ημέρες, για να μπει στη συζήτηση η “Απόλυτη” και να δηλώσει:

“…Παιδιά δεν έχω δει τίποτα. Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω ακούσει τίποτα. Έχω κάνει τρομερή αποτοξίνωση στο μυαλό μου από οτιδήποτε υπάρχει γύρω μου και άμεσα δε με αφορά.

Άμεσα με αφορά ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι μου, εντελώς. Αυτές τις ημέρες άφησα όλα τα υπόλοιπα εκτός και εντός μόνο τα πολύ-πολύ δικά μας”, είπε η  Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της αναφορικά με το πώς πέρασε τις ημέρες των εορτών.

 

Read More

And More