Ελένη Μενεγάκη – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Από τα «παρακάλια» στην «εξαφάνιση» – Το χρονικό της συνεργασίας τους

Η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου αποτελεί hot θέμα για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

Η κίνηση της παρουσιάστριας, όσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής της, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις υπόλοιπες εκπομπές αλλά και στα social media.

Ελένη Μενεγάκη – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τα 7 δευτερόλεπτα που έγιναν viral

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής της Παρασκευής 18/11, η Ελένη Μενεγάκη προλόγισε τη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου, με το πλάνο του σκηνοθέτη να τη δείχνει να σηκώνεται από το τραπέζι.

Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και το τέλος της στήλης του Δημήτρη Ουγγαρέζου, δεν είδαμε ποτέ ξανά κοινό τους πλάνο, με την Ελένη να επιστρέφει στο τραπέζι και να προχωρά στην υπόλοιπη θεματολογία της εκπομπής. Η κοινή τηλεοπτική τους συνύπαρξη διήρκησε μόλις 7 δευτερόλεπτα για την εκπομπή της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συζητά για νέα συνεργασία δίπλα στη Φαίη Σκορδά, κάτι που ενδέχεται να προκάλεσε την ενόχληση της Ελένης Μενεγάκη.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Σε δημόσια εμφάνισή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα δημοσιεύματα περί συνεργασίας με τη Φαίη Σκορδά: «Περίεργο αυτό που μου λες τώρα… Το ξέρετε ότι για τη Φαίη, που είχα μεγάλο κόλλημα πιτσιρικάς, την έπαιρνα τηλέφωνο στο ραδιόφωνο. Μεσολάβησαν πολλά, είναι αδελφή μου η Φαίη. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Τσολάκη τα έχει κάνει όλα αυτά, η επίσης φίλη μας. Ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά που ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί μου, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έχω συμβόλαιο και τιμώ τα συμβόλαιά μου μέχρι κεραίας. Και η Φαίη ξέρω ότι δεν θα μου έκανε ποτέ πρόταση μεσούσης της σεζόν» είπε  ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ο μειωμένος χρόνος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Μετά τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη για τον παρουσιαστή, σχετικά με το ενδεχόμενο αλλαγής τηλεοπτικής στέγης (δηλαδή από το Mega στον ΣΚΑΪ), το Open Weekend ετοίμασε ένα βίντεο με το πόσα λεπτά εμφανίστηκε την εβδομάδα από 24/10 έως 27/10 (ακολούθησε η αργία της 28ης Οκτωβρίου) στο πλατό της «Ελένης».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ απλά κάθομαι εδώ»

Σε μια από της επόμενες εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλεσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «παρουσιαστή», αφού καθόταν στη θέση της Ελένης Μενεγάκη. «Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ» απάντησε όλο νόημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ελένη Μενεγάκη – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Μερικά χρόνια πριν…

Όσο η Ελένη Μενεγάκη βρισκόταν ακόμα στον Alpha, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της, μιλώντας για την τότε συνεργασία του στο Πρωινό του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Τις δύο φορές που σε έχω βάλει εδώ απέναντί μου (ως καλεσμένο) έχω περάσει πολύ ωραία και νομίζω και ο κόσμους», είχε αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη, εκφράζοντας έτσι την συμπάθεια προς το πρόσωπό του.

Τα «παρακάλια» για συνεργασία και οι ατάκες της Ελένης Μενεγάκη

Δύο χρόνια μετά ακολούθησε μία νέα κοινή τηλεοπτική σύμπραξη, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει on air για πρώτη φορά το πόσο πολύ ήθελε να συνεργαστούν μαζί στην εκπομπή της. Ωστόσο τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ανανεώσει με τον ANT1 για το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά.

«Έχει δυο χρόνια να έρθει και όχι τίποτα άλλο, πολύ καλά πήγε, έκλεισε στη Φαίη. Ρε άτιμε έκλεισες στη Φαίη. Εμένα όμως γιατί; Πραγματικά ήθελα να δουλέψουμε μαζί, μπράβο Φαίη» έλεγε η Ελένη Μενεγάκη πιάνοντας από το πιγούνι τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και δείχνοντας έτσι πως «της ξέφυγε» όσο τον διεκδικούσε για να συνεργαστούν.

 

 

Πώς σχολίασαν οι εκπομπές τα «σύννεφα» στη συνεργασία τους

Η Φαίη Σκορδά μετά τα πρώτα δημοσιεύματα περί μεταγραφής του Δημήτρη Ουγγαρέζου ανέφερε πως ουδέποτε υπήρχε κρούση για νέα συνεργασία, αντιδρώντας στον αέρα της εκπομπής της: «Είναι ανήθικο, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ».

Ουγγαρέζος – Μενεγάκη: Δες περισσότερες αντιδράσεις…

Και οι χρήστες του twiter, όμως, δεν έχουν αφήσει ασχολίαστη τη συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τα περισσότερα σχόλια να τάσσονται υπέρ του παρουσιαστή…

Read More

And More