Ελένη Μενεγάκη: Έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού με αγαπημένο συνεργάτη της…

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει… Ο χρόνος για την Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα… Αντίστροφα για να πέσουν οι τίτλοι του τέλους της εκπομπής της, αντίστροφα για να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές της…

Η ωραία Ελένη της Κάντζας αδυμονεί να μας πει το “καλό καλοκαίρι”, για να μπορέσει να σηκώσει άγκυρα και να σαλπάρει για τις… extra large θερινές βουτιές της και για τις ατελείωτες βαρκάδες της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και όχι μόνο!

Η “Ελένη” ,λοιπόν, ρίχνει τηλεοπτική αυλαία, την Παρασκευή 29 Ιουνίου και κλείνει μαζί μας ραντεβού για τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Έτσι, σιγά-σιγά έχουν ξεκινήσει και οι… εσωτερικοί αποχαιρετισμοί, με τον chef Πέτρο Συρίγο, να κάνει σήμερα την αρχή.

Ο Πέτρος προφανώς λόγω κάποιων ειλλημένων υποχρεώσεων, αναγκάστηκε να μας πει το “καλό καλοκαίρι”, κομματάκι νωρίτερα.

«Πετράκο μου; Η τελευταία μας μέρα σήμερα»; Ρώτησε η Ελένη τον συνεργάτη της, μόλις μπήκε στη κουζίνα κι αφού τον καλωσόρισε στην εκπομπή, για να σπεύσει κι εκείνος με τη σειρά του να επιβεβαιώσει on-air ότι κάπου εδώ μας λέει “αντίο”.

Βέβαια, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις που έχουν κάνει αμφότεροι σε παλιότερη εκπομπή, προφανέστατα η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και του χρόνου, εκτός συγκλονιστικού, τηλεοπτικού απροόπτου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164