Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ είμαι γυναίκα καριέρας; Δεν υπήρξε περίοδος που να μην με ενδιαφέρει η ζωή μου»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Κρίτα στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τους συνεργάτες της αν τη θεωρούν γυναίκα καριέρας. Όπως είπε η παρουσιάστρια του Mega, πάντα την ενδιέφερε η ζωή της, ωστόσο πάντα την ενδιέφερε και η καριέρα της και γι’ αυτό είναι «παρούσα» στην τηλεόραση μετά από τόσα χρόνια.

«Εγώ μπορώ να ρωτήσω κάτι άλλο που με ενδιαφέρει η γνώμη σας. Είπε η Ελένη Κρίτα πως δεν ήμουν γυναίκα καριέρας, πάντα είχε προτεραιότητα η ζωή μου. Και η ερώτησή μου γιατί θέλω να καταλάβω, είμαι γυναίκα καριέρας; Γιατί πάντα με ενδιέφερε η ζωή μου.

Δεν υπήρξε περίοδος που δε με ενδιέφερε η ζωή μου. Αλλά αναρωτιέμαι. Με λες γυναίκα καριέρας;» αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«Και τα δύο με ενδιέφεραν πολύ, για αυτό είμαι ακόμα εδώ. Αλλά επειδή το τονίζει, αναρωτιέμαι. Οι γυναίκες που κάνουν καριέρα, μπορεί να είναι η καριέρα τους όλη τους η ζωή, αλλά μπορεί και να μην είναι. Μπορεί να είναι και η προσωπική τους ζωή. Όχι; Εγώ πάντα όταν λένε κάτι οι άλλοι σκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτό» συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Mega παρακάτω:

Read More

And More