Ελένη Μενεγάκη: «Είπε έτσι; Την κόβω την κουβέντα, δεν θέλω, άστο»

Το τηλεοπτικό μέλλον της Αφροδίτης Γραμμέλη απασχόλησε και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία ρώτησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα μεταγραφικά σενάρια της γνωστής δημοσιογράφου.

«Η Γραμμέλη πού θα είναι του χρόνου; Εντάξει δεν σου ζητάω να μου πεις και μια τεράστια μεταγραφή, σε ρωτάω πολύ χαλαρά. Είναι μια πολύ ικανή δημοσιογράφος, κάτι που την ευχαριστεί και βεβαίως χρειάζεται και το πόστο της στην τηλεόραση»,  είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Και της απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θεωρώ ότι θα παραμείνει στον ΣΚΑΙ η Αφροδίτη και αυτό που ακούγεται για το Πρωινό δεν θα γίνει»

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δεν γνώριζε όσα προηγήθηκαν το Σαββατοκύριακο με την ενόχληση της Αφροδίτης Γραμμέλη στον τηλεοπτικό αέρα, όταν η δημοσιογράφος διέψευσε τις πληροφορίες της Ναταλίας Γερμανού που την ήθελαν να μετακομίζει από τον ΣΚΑΙ και το Όλα Γκουντ στο Πρωινό του ANT1.

Η Ελένη Μενεγάκη μη θέλοντας να αφήσει αιχμές στον  αέρα για το τηλεοπτικό μέλλον της Αφροδίτης Γραμμέλης, διέκοψε το θέμα αποφεύγοντας τυχόν παρεξηγήσεις.

«Είπε έτσι; Την κόβω την κουβέντα δεν θέλω, νόμιζα ότι ήταν… α πα πα, δεν θέλω. Όχι, άστο, άστο. Το άφησες για το τέλος να μου πεις ότι δεν θέλει», διέκοψε αμέσως τον Δημήτρη Ουγγαρέζο η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More