Ελένη Μενεγάκη: Εξαφανίστηκαν από το επίσημο site του Alpha όλες οι εκπομπές της (βίντεο)

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε η εκπομπή της Φαίης ΣκορδάΤο Πρωινό” το πρωί της Παρασκευής σχετικά με τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη. Ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης ανέφερε ότι έχουν εξαφανιστεί όλες οι εκπομπές της γνωστής παρουσιάστριας από το επίσημο site του Alpha. Ο ίδιος επισήμανε πως αυτό έχει συμβεί μόνο στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη, καθώς όλες οι υπόλοιπες εκπομπές υπάρχουν, ακόμα και παρουσιαστών που έχουν αποχωρήσει από το κανάλι, όπως είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το τελευταίο ίχνος της εκπομπής “Ελένη” στο site ήταν 28 Αυγούστου, καθώς 1 Σεπτεμβρίου δεν υπήρχε κανένα βίντεο από τις εκπομπές της. Η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει για τρεις λόγους: είτε να υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, είτε ο Alpha να μην θέλει να έχει σχέση με την Ελένη Μενεγάκη, είτε να υπάρχει κάποιος όρος στο συμβόλαιό της που να μην επιτρέπει την αναπαραγωγή τους. 

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Μίχας πρόσθεσε ακόμα ένα στοιχείο στο ρεπορτάζ λέγοντας ότι την ημέρα της εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής, υπήρχε σαφής οδηγία προς τα συνεργεία του Alpha να καλύψουν την εκδήλωση χωρίς να πάρουν καμία δήλωση από την Ελένη Μενεγάκη. Απ’ ότι φαίνεται το κανάλι της Κάντζας δεν θέλει να έχει καμία σύνδεση με την Ελένη Μενεγάκη.

Δες στο βίντεο πώς σχολίασε η ομάδα του Πρωινού το συμβάν:

Read More

And More