Ελένη Μενεγάκη-Ελένη Τσολάκη: Οι σχέσεις τους στο… πάγο; Η τηλεοπτική κίνηση της «Απόλυτης» που θα συζητηθεί…

Ελένη Μενεγάκη-Ελένη Τσολάκη: Οι σχέσεις τους στο… πάγο; Η τηλεοπτική κίνηση της «Απόλυτης» που θα συζητηθεί… | tlife.gr

Ελένη Μενεγάκη – Ελένη Τσολάκη… Οι σχέσεις τους στο «πάγο»; Τι να κάνουμε που η «Απόλυτη» όταν έχει κάνει τα νεύρα της με κάποιον και όταν είναι ενοχλημένη δεν κρύβεται; Γιατί δεν κρύβεται; Απλούστατα γιατί δεν μπορεί να κρυφτεί και γιατί τις περισσότερες φορές; Δεν το θέλει κιόλας.

Έτσι, βλέποντας σήμερα προσεκτικά την πρεμιέρα της Ελένης και επειδή την γνωρίζω είκοσι, ολόκληρα χρόνια, ένα σου λέω ένα λατρεμένη, πρέπει εκεί στον Alpha να επικρατούν πολικές θερμοκρασίες ανάμεσα στις δύο κυρίες.

Πως το έλεγε ο αξέχαστος Ντίνος Ηλιόπουλος; «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»! Αυτό ακριβώς…

Η Ελένη ,λοιπόν, που δεν λέει τίποτα τυχαία στον αέρα, δεν κάνει τίποτα τυχαία στον αέρα, δεν αναπνέει τυχαία στον αέρα, λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής της εκπομπής, την πέταξε την φαρμακερή της ατάκα κι όχι μόνο!

Αυτό ,λοιπόν, που ακούστηκε πολύ… κάπως στον αέρα και στη συνέχεια , – κατ εμέ πάντα -, επιβεβαιώθηκε κιόλας, ήταν το γεγονός ότι η «Απόλυτη» απέφυγε με κάθε τρόπο, ν ΄αναφερθεί στην εκπομπή που ακολουθούσε μετά από εκείνη και η οποία δεν είναι άλλη, από το «Τι λέει;» της Ελένης Τσολάκη.

Την ώρα που ο χρόνος κυνηγούσε – κλασικά, εικονογραφημένα -, την «γαλανομάτα μάγισσα» του Alpha, την ακούω να λέει στον αέρα, «πάμε να κλείσουμε παιδιά, γιατί ακολουθούν κι άλλες εκπομπές στο πρόγραμμα του Alpha και δεν θέλω ν ΄αργήσω»!

Ντόιιινγκ… Τι εκπομπές; Ποιες εκπομπές; Ποιοι είναι όλοι αυτοί που ακολουθούν αμέσως μετά… Και αυτοί που ακολουθούν μετά δεν έχουν όνομα;

Και anyway αν δεν δείξεις μία… συμπαράσταση, μία… κατανόηση, μία… αλληλεγγύη, μία θετική αύρα στη πρεμιέρα, πότε θα την δείξεις;

Και πάνω που είπα ότι σκέφτηκα… πονηρά και ότι πήγε στο… κακό στο μυαλό μου, ήρθε και επιβεβαιώθηκε η υποψία μου.

Πως; Η Ελένη στο κλείσιμο της εκπομπής, εννοείται πως δεν ανέφερε ούτε λέξη, για την Ελένη Τσολάκη και το «Τι λέει;», που ακολουθούσαν… Μία εκπομπή η οποία και σαφέστατα χρειάζεται στήριξη κι ενίσχυση, μιας και βουλιάζει στους πίνακες τηλεθέασης και το να έλεγε έστω και μια κουβέντα γι ΄αυτή τη τηλεοπτική πρόταση του Alpha η «Απόλυτη», θα ήταν δώρο Θεού.

Λες η Ελένη να κάνει νάζια και να έχει μουτράκια, γιατί εκτός των άλλων στη συγκεκριμένη εκπομπή βρίσκεται και ο πρωην, αγαπημένος συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας, ή κάτι άλλο παίζει;

Τι να πω; Ο καιρός θα δείξει!

Από την άλλη μεριά, μπορεί κι όλα να ήταν… τυχαία!

 

 

 

READ more