Ελένη Μενεγάκη: Η ελεύθερη πτώση στους πίνακες τηλεθέασης, φέρνει σήμερα αυτόν τον καλεσμένο δίπλα της…

Την Ελένη Μενεγάκη την αγαπώ, την αγαπώ πραγματικά κι ας την κρίνω αυστηρά! Είναι μία τηλεοπτική περσόνα που σέβομαι απόλυτα και την εκτιμώ, γιατί είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, η Ελένη είναι το πιο σταθερό, διαχρονικό και πολύτιμο τηλεοπτικό brand αυτού του τόπου και έχει καταφέρει να παραμείνει στις τηλεοπτικές επάλξεις εδώ και δύο δεκαετίες, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο πως είναι ένα τηλεοπτικό φαινόμενο.

Γιατί η μαύρη αλήθεια είναι, πως πολλές πίστευαν πως μπορεί να είναι εύκολο, αλλά δεν τα κατάφεραν…

Παρόλα αυτά η Ελένη φέτος τα περνάει δύσκολα… Οι ριζικές αλλαγές που αποφάσισε να κάνει στην εκπομπή της, δεν κατάφεραν να συγκινήσουν ιδιαίτερα τους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα η “Ελένη” της να δοκιμάζεται σκληρά στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι, οι αλλαγές που επιχειρούνται στην θεματολογία και στο στήσιμο της εκπομπής είναι πολλές. Μάλιστα, η Απόλυτη έχει βάλει “νερό στο κρασί της” σε ότι έχει να κάνει και με τους καλεσμένους της εκπομπής, μιας και έχει ανοίξει την πόρτα του πλατό της και σε πρόσωπα που τις παλιές, καλές εποχές, δεν θα περνούσαν ούτε απ ΄έξω! Καλά το να καθίσουν δίπλα της και να συζητήσουν μαζί της, ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο σημερινός καλεσμένος της. Σήμερα στο τηλεοπτικό σπίτι θα βρεθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος – κατά τους “Survivorικούς” Ντάνος σκέτο -, ο οποίος πίστεψέ με, αν τα τηλεοπτικά δεδομένα ήταν διαφορετικά, δεν υπήρχε περίπτωση να συναντηθεί τετ-α-τετ με την”Απόλυτη”.

Με την έννοια ότι η Ελένη στην μετά ΑΝΤ1 εποχή, ποτέ δεν είχε ακολουθήσει τις τηλεοπτικές μόδες και τα τηλεοπτικά τερτίπια της εποχής για να “τσιμπήσει” νούμερα, γιατί πολύ απλά δεν τα είχε ανάγκη.

Τώρα; Τώρα τα τηλε-δεδομένα άλλαξαν και η “βασίλισσα” προσπαθεί να προσαρμοστεί!

Read More

And More