Ελένη Μενεγάκη: «Ένα από τα παιδιά μου μού είπε μεγαλώνοντας ότι έπρεπε να έχω επιμείνει»

Η Ευγενία Μανωλίδου φιλοξενήθηκε σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρθηκε στην αγάπη της για τη μουσική, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως και τα δικά της παιδιά καταπιάστηκαν με κάποια μουσικά όργανα, όμως τα άφησαν σε πολύ μικρή ηλικία.

«Όλα τα παιδιά μου τα έφερα κοντά με τη μουσική. Όλα τα παιδιά πρέπει να κάνουν μουσική. Όλα. Πρέπει να ασχολούνται με την τέχνη, έστω μέχρι το γυμνάσιο. Η τέχνη εξισορροπεί τη ψυχή τους και το μυαλό τους και τους κάνει να φαντάζονται και να δημιουργούν. Γι’ αυτό έχουμε βάλει και τέχνη στην Ελληνική Αγωγή.

Τώρα, τα δικά μου παιδιά πέρασαν όλα από την τέχνη, με τον μεγάλο μου γιο τον Αλέξανδρο να ασχολείται με τον κινηματογράφο κι έχει έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο μέσα του. Η Θεοδώρα, επίσης, ασχολήθηκε με τη μουσική και το πιάνο για πολλά χρόνια, πηγαίνει στο θέατρο. Ο Περσέας έκανε κιθάρα, τώρα κάνει μαθηματικά… Και ο Αλκαίος κάνει πιάνο στο σπίτι» είπε η Ευγενία Μανωλίδου.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη έκανε αναφορά στα δικά της παιδιά. «Θυμάμαι κι εγώ στα τρία μου παιδιά ότι τα ξεκινούσα με μουσική. Μέχρι το δημοτικό το ακολουθούσαν. Παραπάνω δεν πήγαν… Και τα δοκίμασα και στα δύο πιο γνωστά όργανα, και πιάνο και κιθάρα. Μεγαλώνοντας ένα από τα παιδιά μου, μού είπε ότι έπρεπε να έχω επιμείνει. ‘Δεν έπρεπε να με ακούς μου είπε’… ‘Μα πώς να μην σε ακούσω όταν δεν κατέβαινες να κάνεις το μάθημά σου… Τι να κάνω κι εγώ…’».

Read More

And More