Ελένη Μενεγάκη: Έριξε γέφυρες επικοινωνίας με τον Ant1;

Ένα είναι σίγουρο. Ότι η Ελένη Μενεγάκη αυτό  τον καιρό απολαμβάνει κάτι που είχε να ζήσει περίπου 30 χρόνια! Τη ζωή με τον σύζυγό της και τα παιδιά της χωρίς να δουλεύει! Χωρίς να ξυπνά κάθε πρωί για να πάει στο πλατό να βαφτεί να χτενιστεί και να παρουσιάσει την εκπομπή της. Η Ελένη απολαμβάνει καθημερινές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και ζει μοναδικές στιγμές με τα παιδιά της που πριν δεν προλάβαινε να ζήσει.

Πόσο όμως θα μείνει η βασίλισσα της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης εκτός τηλεόρασης; Οι φήμες πολλές, ωστόσο εκείνη σε πρόσφατες δηλώσεις της στα κανάλια (πλην του Alpha) με αφορμή την παρουσία της στη  φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, είπε πως φέτος τουλάχιστον δε σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση!

Δήλωσε όμως και κάτι άλλο που από πολλούς ερμηνεύτηκε ότι ίσως έριξε  γέφυρες επικοινωνίας με τον Αnt1. Eξάλλου τη συνδέει μια μακροχρόνια φιλία με τον πρόεδρο του ομίλου Θοδωρή Κυριακού. “Το βράδυ βλέπω μόνο Άγριες Μέλισσες¨. Αυτό μου αρέσει να βλέπω” είπε μιλώντας μόνο για τη δημοφιλή σειρά του Ant1…

Διάβασε όλες τις δηλώσεις της: 

“Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Αυτή την περίοδο κάνω τα ξεσκαρταρίσματά μου σε ρούχα, παπούτσια, να δω τι θέλω να δώσω, τι να πετάξω. Δεν θέλω, όμως, να νομίζετε ότι δεν βλέπω τηλεόραση. Φυσικά και κάνω ζάπινγκ να δω τις καινούργιες εκπομπές. Αλλά μέσα στην εβδομάδα θέλω να δω τι κάνει ο ένας, τι κάνει ο άλλος. Τώρα καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να δει τηλεόραση μέσα στην ημέρα. Όταν είσαι μέσα σε αυτό τόσα χρόνια, νομίζεις ότι τα πάντα είναι γύρω απ’ αυτό. Δεν είναι.

Είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις, είναι πραγματικά πολύ νωρίς. Πάντα σας έλεγα ότι αν δεν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας που να παίζει ένα πρόγραμμα, δεν είναι σωστό να λέμε αυτό, εκείνο… Ας πάρουν όλα τον χρόνο τους και τον δρόμο τους. Ας μην είμαστε αυστηροί, δεν είναι σωστό. Όλους τους είδα! Είδα και τα προγράμματα που υπήρχαν και τα προγράμματα που δεν υπήρχαν. Το βράδυ ομολογώ, ότι δεν τα βλέπω… Βλέπω μόνο “Άγριες Μέλισσες”. Αν δεν με πάρει ο ύπνος θα δω όλο το επεισόδιο. Αυτό μ’ αρέσει να βλέπω. Μου αρέσουν όλοι οι ήρωες. Σε κρατάει σε αγωνία” 

Είναι ακόμα πολύ νωρίς να πούμε πότε θα επιστρέψει η διάσημη παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Ωστόσο ποιες θα μπορούσαν να είναι οι τηλεοπτικές επιλογές της; Ο Alpha και το Star (που ανήκει στην ίδια ιδιοκτησία με τον Alpha) είναι σχεδόν ακατόρθωτο… για τους προφανείς λόγους. Ο ΣΚΑΪ θα μπορούσε να είναι μια επιλογή αν βέβαια το “Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίσει και στο μέλλον να μη αποδίδει τα προσδοκώμενα από το κανάλι. Το Open έχει την Κατερίνα Καινούργιου που και  φέτος σκίζει. Και τουλάχιστον για φέτος, γερό πρωινό πρόγραμμα έχει και ο Ant1!

O χρόνος θα δείξει πότε και που θα γίνει η πολυσυζητημένη τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης!

 

Read More

And More