Ελένη Μενεγάκη: «Φοβάμαι να βγω μόνη μου το βράδυ – Αν μου συμβεί κάτι, τι θα κάνω;»

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες στην υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου», σοκάροντας καθημερινά το Πανελλήνιο. 

Παρακολουθώντας την επικαιρότητα η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να εκφράσει την ανησυχία της για όλα όσα ακούγονται, τονίζοντας μάλιστα, πως ακόμα και εκείνη υπάρχουν στιγμές που φοβάται να βγαίνει μόνη της.

«Κάτι που πρέπει να ελπίζουμε ότι θα γίνει είναι να βγαίνουν όλα στο φως. Όχι για να λέμε ότι το κάναμε, αλλά για να βοηθιούνται τα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά που γίνονται λέγαμε για τη βία μέσα στα σπίτια, βία μεταξύ ζευγαριών, αλλά για εμένα δεν είναι μόνο μέσα στα σπίτι, είναι και έξω», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. 

«Εγώ από τότε που νιώθω ότι μεγάλωσα, δηλαδή από τα παιδιά μου και μετά, φοβάμαι. Δεν έχω την ίδια άνεση που είχα στα 18-19 που είχα πάρει μόλις το δίπλωμα και αμάξι. Φοβάμαι να βγω μόνη μου το βράδυ. Να βγω με τον άντρα μου, να οδηγήσει να είμαι δίπλα, δεν έχω θέμα, αλλά αν μου πεις να πάρω το αμάξι και να πάω κάπου μόνη μου, φοβάμαι. Έχω μεγαλώσει, παρακολουθώ τα πάντα και σκέφτομαι: Αν μου συμβεί κάτι και είμαι μόνη, τι θα κάνω; Δεν σου λέω ότι ζούμε σε ένα άγριο περιβάλλον αλλά αγριότητες υπάρχουν», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More