Ελένη Μενεγάκη για δολοφονία 11χρονης: «Μας έχει σοκάρει το γεγονός – Τι φρίκη, τι στιγμές ζουν αυτοί οι άνθρωποι»

Στην φρικτή δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην Τρίτη 11 Ιουνίου στην έναρξη της εκπομπής της. 

«Μας έχει σοκάρει πάρα πολύ το γεγονός – μιλάμε, γελάμε, προσπαθούμε να πηγαίνουμε τις καταστάσεις αλλού γιατί κι εμείς με έναν σκοπό είμαστε εδώ, αλλά δεν μπορείς όταν ακούς τέτοια πράγματα», ανέφερε αρχικά για τη θλιβερή είδηση η Ελένη Μενεγάκη.

«Ήμασταν τέσσερις άνθρωποι στο καμαρίνι και λέγαμε: Δεν είναι δυνατόν… τι φρίκη, τι στιγμές ζουν αυτοί οι άνθρωποι τώρα στην Ηλεία. Δεν ξέρω τι να πω για την οικογένειά τους και για όλο το περιβάλλον εκεί γιατί αυτό είναι ένα σοκ για όλους, όχι μόνο για την οικογένεια που το ζει, αλλά για όλους», πρόσθεσε για τη δολοφονία της 11χρονης.

Στο τέλος η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα. «Ο καθένας από το σπίτι του κουβαλάει κάποια πράγματα που τα έχει μέσα στο μυαλό του. Προσπαθήστε να έχετε κοντά σας ανθρώπους που να σας δίνουν και λίγο το κάτι άλλον, που θα σας δώσουν και ένα χαμόγελο. Τα χαμόγελα κάνουν καλό, προσπαθήστε να τα αντλείτε από όποιον σας τα δίνει», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164