Ελένη Μενεγάκη για την πολιτική ορθότητα: «Δηλαδή δεν επιτρέπεται να μου πείτε ότι ξεπρήστηκα λίγο;»

Στο ζήτημα της πολιτικής ορθότητας αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη σε συζήτηση με τη Νόνη Δούνια, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η παρουσιάστρια του Mega που έχει ξεκινήσει δίαιτα τις τελευταίες ημέρες, αναρωτήθηκε αν επιτρέπεται πλέον να της κάνουν σχόλια που αφορούν στο βάρος της.

Ειδικότερα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Σας λέω μία εβδομάδα τώρα ότι προσπαθώ να μαζευτώ λίγο. Δηλαδή δεν επιτρέπεται να μου πείτε, που θα χαρώ να μου το πείτε, ότι ξεπρήστηκα λίγο; Και ότι τα πήγα καλά; Δεν κάνει να μου το πείτε αυτό; Θα χαρώ να μου το πείτε, γιατί σας λέω κάθε μέρα ότι είμαι κάθε μέρα πάνω από την κουζίνα που μαγειρεύει ο άλλος και μπράβο μου που κρατιέμαι και δεν τρώω, αφού θέλω να μαζευτώ. Γιατί δεν κάνει να μου το πείτε; Δηλαδή κανείς δεν θα μου λέει καλή κουβέντα; Τίποτα; Τζάμπα ταλαιπωρία».

Από την πλευρά της, η Νόνη Δούνια είπε ότι «να προσέχω και την κάθε μου λέξη γιατί ο άλλος μπορεί να θιχτεί, είναι και λογοκρισία. Δεν είναι φυσιολογικό. Θέλω να είμαι άνετη. Κι αν παρεξηγηθώ, παρεξηγήθηκα. Λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι, χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση. Αν ξέρω ότι εσύ θες να χάσεις κιλά, και δεν θες να φας τα κιλά των Χριστουγέννων, και σε δω ότι έχεις χάσει, δε θα φοβηθώ να σου το πω. Ας πει ό,τι θέλεις».  

Read More

And More