Ελένη Μενεγάκη για Χριστίνα Μπόμπα: «Ο τρόπος μου τόσα χρόνια είναι διακριτικά και μαζεμένα – Δεν θα κολλήσω με λίγα σχόλια»

Η Χριστίνα Μπόμπα και το ξέσπασμα για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της σχολιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 31/5 από την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχαν μία έντονη διαφωνία, με τη δημοσιογράφο να χαρακτηρίζει τη Χριστίνα Μπόμπα «σύμβολο», «επηρεάστρια που έχει ένα μεγάλο κοινό», υποστηρίζοντας πως έπραξε το σωστό και ανέβασε δημόσια τα αρνητικά σχόλια. Από την άλλη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ τάχθηκε κατά των αρνητικών σχολίων, θεώρησε πως η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα έπρεπε να τα αναρτήσει δημόσια και τα δώσει βάση στα θετικά.

Μετά τον «θερμό» διάλογο, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πήρε τον λόγο επισημαίνοντας πως ο ίδιος θα έσβηνε τα αρνητικά σχόλια και θα ανέβαζε και άλλες παρόμοιες φωτογραφίες.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη ταυτίστηκε με την άποψή του και είπε στη συνέχεια: «Εγώ έτσι σκέφτομαι και αυτός είναι ο τρόπος διακριτικά και μαζεμένα τόσα χρόνια. Ο καθένας πρέπει να σκέφτεται και να κρίνει για τον εαυτό του πώς θέλει να κινηθεί όσον αφορά σε αυτό το κομμάτι για τα social media. Όλοι τα ίδια σκεφτόμαστε.

Αν δεν σας άκουγα στις διαφημίσεις να συμφωνείτε/διαφωνείτε γι’ αυτό το θέμα, δεν θα το γνώριζα. Νομίζω αν κάποια πράγματα είναι μικρά μέσα στα πολλά, δηλαδή υπάρχουν μέσα στα πάρα πολλά σχόλια και τα τίποτα -όπως τα αποκαλώ εγώ- ούτε καν τα κοιτάς.

Πριν 15 χρόνια ήμουν καλεσμένη στον Χατζηνικολάου και μου έλεγε τότε –είχα 2 παιδιά τότε- και μου έλεγε για τα μίνι που φορούσα. Εγώ του απαντούσα ότι είναι το μίνι της μάνας, εγώ έτσι το δήλωσα. Έσκασα το χαμόγελό μου και τελείωσε. Εντάξει, πλάκα κάναμε. Ήταν και άλλοι καιροί τότε. Σταμάτα ρε Ελιάνα να είσαι τόσο ευαίσθητη!

Και τώρα φοράω μία μπλούζα με έναν ώμο έξω και θα μου πει κάποιος ότι το ένα μου χέρι είναι έξω και είναι γυμνό. Θεωρώ ότι δεν προσβάλλω κανέναν και ούτε τον εαυτό μου, έχω την άποψή μου, δεν ενοχλώ κανέναν. Δεν θα κάτσω να κολλήσω με έξι εφτά σχόλια. Κάποιος όμως που δε νιώθει καλά θα πρέπει να απαντήσει. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ακούμε το μέσα μας σε αυτά τα πράγματα, από τη στιγμή που μπαίνουμε στο παιχνίδι των social media αλλιώς να είμαστε εκτός».

Read More

And More