Ελένη Μενεγάκη: Γιατί ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές;

Αναμφισβήτητα η Ελένη είναι μία και αναμφισβήτητα έχει καταφέρει να χτίσει μία μοναδική σχέση με τους τηλεθεατές. Μία σχέση η οποία πλέον χάνεται στο βάθος του χρόνου, μιας και μετρά πια ολόκληρες δεκαετίες.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι απλά ένα χαρισματικό, λαμπερό πρόσωπο. Η Ελένη είναι ένα τηλεοπτικό φαινόμενο, είτε αρέσει αυτό σε κάποιους, είτε όχι. Ναι, ένα τηλεοπτικό φαινόμενο με τα όποια λάθη της και τα σωστά της.

Η Ελένη έχει κάνει πια το πλατό σπίτι της και τους τηλεθεατές; Μακρινούς συγγενείς της! Γι ΄αυτό και πια η επικοινωνία τους έχει περάσει σε μία άλλη… τηλεοπτική διάσταση. Γι ΄αυτό και η εκπομπή της έχει μία απίστευτη… διαδραστικότητα.

Σήμερα ,λοιπόν, η Ελένη ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει την… κατανόηση των τηλεθεατών της. Σήμερα η Ελένη ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη, από τους τηλεθεατές της.

Τι ακριβώς συνέβη; Στο πλατό είχε καλεσμένο τον πολυαγαπημένο της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την απολαυστική, Ιωάννα Ασημακοπούλου. Τα παιδιά συνεργάζονται στο “Σόι” και φυσικά ξεκίνησαν να μιλούν ο ένας για τον άλλο με πολύ αγάπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος μίλησε με τρυφερά λόγια για την Ιωάννα, η οποία και στη συνέχεια δήλωσε:

“Με τον Αλέξανδρο έχουμε μία ειλικρινής σχέση! Με έχει συγκινήσει πάρα πολλές φορές. Είμαι τυχερή που τον έχω συναντήσει στη ζωή μου”!

Και η Ελένη τότε ακούγοντάς τους να μιλάνε τόσο γλυκά ο ένας για τον άλλον τους είπε: “Ρε παιδιά θέλω να σας πω κάτι… Να ρίξω διαφημίσεις, γιατί δε θέλω να το πω στον αέρα”.

Και τότε ακριβώς είναι που ζήτησε συγνώμη στους τηλεθεατές, μιας και ήθελε για λίγο να τους… “γυρίσει την πλάτη” κι έριξε εκτάκτως διαφημίσεις.

“Με συγχωρείτε αγαπητοί τηλεθεατές μου για λίγο”, είπε κι έπεσε το break!

Read More

And More