Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο

Με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε στην εκπομπή για το πόσο έχει προχωρήσει η κοινωνία μας σε θέματα ταμπού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκε σχετικά, με την Ελένη Μενεγάκη να αναφέρει μία ιστορία από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Τώρα φτάσαμε στο άλλο άκρο λοιπόν που τα παιδιά διαλέγουν το όνομα, το επίθετό τους, τη θρησκεία τους και στο τέλος… Εγώ δεν λέω να μην είναι ο καθένας ελεύθερος να παίρνει ό,τι θέλει αλλά όταν πατήσει στα πόδια του και θα ξέρει τι πρέπει να είναι» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε: «Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε με τον Λάτσιο, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησαν στην εκκλησία είναι “τι επίθετο θέλουν να πάρουν τα παιδιά σας;”. Εγώ τότε δεν τα ήξερα και κοίταξα λίγο σαν χαζή. Σκεφτόμουν τότε “μήπως νομίζουν ότι αυτά δεν είναι δικά μας επίθετα;”. Δεν το έπιασα με τη μία, αλλά άφηνα τον Γιάννη να τα λέει που ήταν και σοβαρός και εγώ απλά παρακολουθούσα».

«Μας είπαν ότι πρέπει να συμφωνήσουμε και οι δύο σύζυγοι. Όλα αυτά έπρεπε να τα υπογράψουμε για να μπούμε στην εκκλησία και τα υπογράψαμε. Τότε μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τα ήξερα, ήμουν και μικρή. Τώρα πια δε μου κάνει εντύπωση» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Mega.

Read More

And More