Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδραση on camera σε ερώτηση για… αλλαγές

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και στη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου μετά το τέλος της πρώτης της εκπομπής στο Mega. Όπως είπε η παρουσιάστρια «κάθε χρόνο περιμένει να γίνει μία αλλαγή».

Πιο συγκεκριμένα, στις δηλώσεις της η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δεν έχω φαίνεται τόση δύναμη για τα ρόδια. Πέρασα φανταστικά! Κι εγώ σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ. Πάντως πραγματικά ξεκουράστηκα και νομίζω και όλα τα παιδιά. Πάω να τραγουδήσω Γιώργο Μαζωνάκη, να είστε καλά, σας ευχαριστώ. Καλή χρονιά.

Ο Άγιος Βασίλης μου τα έχει φέρει χρόνια πριν οπότε το μόνο που περιμένω κάθε χρόνο είναι να γίνει μία αλλαγή για μία νέα φόρα, για μία νέα χρονιά».

Όταν η ρεπόρτερ τη ρώτησε για… αλλαγή (εννοώντας το συμβόλαιό της με το Mega), η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε λέγοντας με χαμόγελο: «Καλέ τι λες;» κι έφυγε τραγουδώντας…

Σου θυμίζουμε ότι φέτος το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με το Mega, ωστόσο κανένας δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τις επόμενες κινήσεις της παρουσιάστριας.

Read More

And More