Ελένη Μενεγάκη: Η απόλυτη είναι και πάλι εδώ! Η μεγάλη επιστροφή και η επίσημη ανακοίνωση του Alpha…

Κάποιοι θα έλεγαν… “the Queen is back”! Εγώ θα έλεγα η… “Απόλυτη” είναι και πάλι εδώ, γιατί γενικώς με τα… στέμματα, τις… βασίλισσες και τα… πριγκιπάτα, δεν τα πάω και πολύ καλά!

Χώρια που και η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει, ότι δεν υπάρχουν “βασίλισσες” ούτε και στο μαγικό κόσμο της tvίτσας μας.

Όχι από τη μια σεζόν στην άλλη, αλλά από τη μια μέρα στην άλλη, μπορεί να θολώσει η λάμψη του στέμματος, μπορεί να τρυπήσει το φουρό, μπορεί ο θρόνος να πάει… περίπατο.

Ξέρεις κάτι λατρεμένη μου; Η απατηλή λάμψη της τηλεοπτικής ματαιοδοξίας, ξεφτίζει τόσο γρήγορα που σχεδόν κανείς και ποτέ δεν προλαβαίνει να αντιληφθεί το τι ακριβώς του συμβαίνει!

Για να γυρίσουμε στο θέμα μας τώρα, η “Απόλυτη” του Alpha επιστρέφει. Η Ελένη Μενεγάκη είναι και πάλι εδώ, μιας και η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τη πρεμιέρα έχει ξεκινήσει ήδη…

Η Ελένη με την “Ελένη” της, θα σηκώσει αυλαία από την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου και εύχεται αυτή η χρονιά να είναι πραγματικά η χρονιά της! Με άλλα λόγια; Εύχεται να γίνει το… θαύμα και τα νούμερα τηλεθέασης να αρχίσουν και πάλι να της υποκλίνονται.

Για να δούμε…

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Alpha: 

“…Ελένη είναι: Η παρέα που θέλεις δίπλα σου. Το πρόσωπο που σπάει το γυαλί και σε συναντά.

Ελένη είναι: Η λάμψη της διπλανής πόρτας.

Ελένη είναι: Τα μεσημέρια μας. Το χαμόγελο που μένει πάντα εκεί. Το δυνατό γέλιο που δεν φοβάται. Τα χρόνια που περνάνε όμορφα.

Ελένη είναι: Η φίλη που θέλεις να έχεις. Η πιο αυθόρμητη εκδοχή της τηλεόρασης. Η κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου. Εσύ.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου και καθημερινά στις 13:00 στον Alpha…”

 

 

 

Read More

And More