Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Με τον δικό της έμμεσο τρόπο, η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου αναφέρθηκε στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια του Mega, το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει τα media σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς φέτος ολοκληρώνεται το συμβόλαιό της με τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο και βρίσκεται την τελευταία τριετία.

Αρκετά μάλιστα είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να μην ανανεώνει τη συνεργασία της και να αποχωρεί ξανά από την τηλεόραση.

Στη σημερινή της εκπομπή,  με αφορμή το βίντεο με τις κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, η Ελένη Μενεγάκη με μια ατάκα άφησε να εννοηθεί ότι θα βρίσκεται και του χρόνου στην τηλεόραση.

«Κάνει πρεμιέρα και η χριστουγεννιάτικη ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη, “Κουραμπιέδες με χιόνι”. Θα υπάρχει και μια ακόμη ελληνική ταινία στις χριστουγεννιάτικες. Του χρόνο θα μπει και αυτό στο βίντεο», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στέλνοντας έτσι έμμεσο μήνυμα ότι και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα με την ομάδα της. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164