Ελένη Μενεγάκη: Η επίσημη διάψευση ότι πάει στον ΑΝΤ1 και η ατάκα της Καινούργιου: “H πρώτη της επιλογή ως κανάλι θα ήταν…”

Εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ANT1. Η Γενική Διευθύντρια του ΑΝΤ1 TV, Στέλλα Λίτου σε δηλώσεις της στον Γρηγόρη Μελά και στο Newsit διέψευσε κατηγορηματικά ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου:

“Στην περίπτωση μας δεν ισχύει το «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». Οι σχέσεις του ομίλου με την Ελένη Μενεγάκη είναι άριστες αλλά δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποιος δίαυλος επικοινωνίας, με στόχο συγκεκριμένη συνεργασία”.

“Υπήρχε περίπτωση κάποιο στέλεχος καναλιού από τώρα να πει, ακόμη και αν έχει κλείσει η Ελένη εκεί, ότι εντάξει την έχουμε κλείσει;” ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή Ευτυχείτε.

“Από διαρροές έχω ακούσει ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί, γιατί οι απολαβές της Ελένης Μενεγάκη είναι υψηλές. Από τι ξέρω δεν υπάρχει κάποιος ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής στον ANT1, είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ανέφικτο” τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε “Αν επιστρέψει η Ελένη, η πρώτη της επιλογή θα είναι ο ΑΝΤ1 και για συναισθηματικούς λόγους”.

Read More

And More