Ελένη Μενεγάκη: Η on air εξομολόγηση για το πρόβλημα που την ταλαιπώρησε – «Με πήρε δύο με τρία χρόνια, ήταν βάσανο»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το θέμα που συζήτησε στην εκπομπή της με την δερματολόγο, Μπέττυ Λαζαρίδου.

Η παρουσιάστρια του Mega ακούγοντας για τις φωτοδερματοπάθειες, ανέφερε πως στο παρελθόν αντιμετώπισε δερματικό θέμα στο σημείο του ντεκολτέ της το οποίο χρειάστηκε να προφυλάσσει από τον ήλιο.

«Εγώ ας πούμε το περνούσα (σ.σ. δερματοπάθεια) στο ντεκολτέ μου, χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Είχε πάθει μια ευαισθησία και με το που με έπιασε ο ήλιος στο σημείο αυτό άρχισα να βγάζω μερικά σπιθουράκια που είχα τρομερή φαγούρα, δεν μπορούσα να καθίσω καθόλου στον ήλιο, έπρεπε να καλύψω τελείως το ντεκολτέ μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ενώ πρόσθεσε: «Με πήρε δύο – τρία χρόνια, να βάζω υψηλού δείκτη αντιηλιακά προσώπου στο σημείο και να το κρύβω για να μου περάσει και να μπορώ να κάθομαι στον ήλιο, βέβαια τώρα βάζω 5 κιλά αντηλιακό. Ήταν βάσανο. Το έχω δει να το περνάνε και άλλοι άνθρωποι, μετά σαν να περνάει αυτό», είπε η Ελένη Μενεγάκη ζητώντας περισσότερες πληροφορίες από την δερματολόγο Μπέττυ Λαζαρίδου. 

Read More

And More