Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική ιστορία στην τρίτη γέννα της – «Με ρώτησε αν θα τη συγχωρέσω από τα σκληρά λόγια που μου έγραψε»

Με αφορμή την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου με τις φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και το ηχηρό μήνυμα για την υπογονιμότητα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που βίωσε στην γέννα του τρίτου της παιδιού.

«Εγώ θέλω να πω ως μάνα τεσσάρων παιδιών κάτι. Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, τη Βαλέρια, είχα δεχτεί ένα γράμμα-mail στην εκπομπή που μου έλεγε μία γυναίκα ότι την ενοχλεί η χαρά μου για τα παιδιά, της δημιουργούσα τεράστιο πόνο και εκνευρισμό και να μην το δείχνω.

Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα, είχαμε μιλήσει, της εξήγησα πώς το έβλεπα εγώ, τη ρώτησα αν θέλει βοήθεια για να τη συστήσω σε γιατρούς να δει τι είναι αυτό που την καθυστερεί από το να αποκτήσει παιδί. Να μη σας τα πολυλογώ, δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως σχέση, ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μηνών, μου έστειλε ξανά ένα γράμμα που μου έλεγε ότι είναι έγκυος, ότι είναι ευτυχισμένη και αν θα μπορούσα να τη συγχωρέσω από τα σκληρά λόγια που μου έγραψε» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως είπε η παρουσιάστρια στη συνέχεια, μετά από χρόνια η εν λόγω γυναίκα επικοινώνησε ξανά μαζί της και ότι θα ερχόταν στην Αθήνα.

«Με την κίνηση που κάνει η Εριέττα, αλλά και άλλες γυναίκες να φωτίσουν μία αλήθεια. Ναι αισθάνεται πίκρα κανείς όταν δε μπορεί να κάνει παιδί, δεν είναι όμως κάτι κακό. Αυτό νομίζω εγώ» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More