Ελένη Μενεγάκη: Η τηλεοπτική επιστροφή της είναι γεγονός! Έτσι τη σχολίασαν οι ψυχαγωγικές εκπομπές

Είναι οριστικό! Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από έναν χρόνο απουσίας σε νέα τηλεοπτική στέγη. Το πρωί της Πέμπτης, το MEGA έστειλε επίσημη ανακοίνωση καλωσορίζοντας την αγαπημένη παρουσιάστρια στο κανάλι, κάτι που όπως ήταν επόμενο δεν έμεινε ασχολίαστο από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από τις παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών εκπομπών όπως την Δανάη Μπάρκα, Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Ιωάννα Μαλέσκου κ.α.

  • Δανάη Μπάρκα – Mega

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη διάβασε το δελτίο Τύπου του σταθμού για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από απουσία ενός έτους. “Με πολλή χαρά έχω να σας ανακοινώσω ότι το Mega καλωσορίζει την μία και μοναδική Ελένη Μενεγάκη! Ήρθε η βασίλισσα, αυτό έχω να πω! Καλή αρχή! Θετική ενέργεια έχω, είμαι γουρλού!”.

 

  • Το Πρωινό – ANT1

“Καλορίζικη” ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας τη στιγμή που έγινε γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη υπέγραψε στο Mega. Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε πως η ζώνη της παρουσιάστριας δεν έχει κλειδώσει, αλλά όλα δείχνουν πως η εκπομπή της θα είναι το μεσημέρι.  

“Να πούμε πρώτα καλή αρχή, γιατί όταν πέρσι έγινε αυτό το πάρτι ήταν σαν να λέει σταματάω τελείως την τηλεόραση. Έτσι μεταφράστηκε, είχε γίνει μεγάλο θέμα” σχολίασε η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα πειράγματα στον Τάσο Τεργιάκη, ο οποίος ήταν στο πλευρό της Ελένης μέχρι την τελευταία της εκπομπή.

 

  • Κατερίνα Καινούργιου – Ευτυχείτε

Η τηλεοπτική βόμβα σχολιάστηκε και από την πρωινή εκπομπή του Open Tv, όπου είχε μιλήσει για ενδεχόμενη επιστροφή της Ελένης στο MEGA. “Επιβεβαιωθήκαμε πανηγυρικά, το είχαμε πει πρώτοι την περασμένη εβδομάδα!” σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

  • Στη Φωλιά των Κου Κου – Star Channel

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Δήμητρα Καλφούτζου αποκάλυψαν το παρασκήνιο πίσω από τη συνεργασία της Μενεγάκη με το Mega. Όπως ανέφεραν στην Φωλιά των Κου Κου, οι υπογραφές έπεσαν την Παρασκευή, ενώ την Δευτέρα εγκρίθηκε το δελτίο τύπου. 

“Ελένη is back” σχολίασε ο Κρατερός Κατσούλης.

 

  • Σταματίνα Τσιμτσιλή – Happy Day

Η τηλεοπτική είδηση της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί και στο Happy Day στον Alpha, τον τελευταίο τηλεοπτικό σταθμό που εμφανίστηκε η παρουσιάστρια. 

“Τελικά κάποιες φορές όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά! Για το φλερτ του Mega είχαμε πολλές πληροφορίες το τελευταίο καιρό. Επιστρέφει στο πρώτο της σπίτι γιατί από εκεί ξεκίνησε. Καλή επιτυχία στην Ελένη Μενεγάκη!” σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

  • Ιωάννα Μαλέσκου – ΣΚΑΪ

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος ανακοίνωσε μέσα από το Love It την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση μετά από έναν χρόνο απουσίας, με την Ιωάννα Μαλέσκου να αναφέρει χαρακτηριστικά: “Να ευχηθούμε καλή αρχή στο νέο ξεκίνημά της. Συνειδητοποιούμε για ακόμη μια φορά ότι όταν κάτι το αγαπάς πολύ και είναι όλη σου η ζωή και η καθημερινότητά σου, ακόμη και για ένα πολύ μικρό διάστημα απουσιάζεις, η καρδιά σου χτυπάει εκεί!”.

 

  • Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Pop Up

Το μεσημέρι της Πέμπτης και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση – “βόμβα”, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασαν και εκείνες με τη σειρά τους την επιστροφή της Ελένης.

“Καλή επιστροφή να της ευχηθούμε, θα τη βλέπουμε ξανά στους δέκτες μας” ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Η Αφροδίτη Γραμμέλη με τη σειρά της τόνισε πως ακόμη δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες αλλά ούτε και τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν.

Read More

And More