Ελένη Μενεγάκη: Καλά, αυτό στάνταρ δεν το περιμέναμε από την “Απόλυτη”!

Αλήθεια, αλλά αυτό στάνταρ δεν το περιμέναμε από την Ελένη Μενεγάκη… Ναι, αλήθεια έχει κάνει πολλά η Ελένη δύο δεκαετίες και κάτι στον αέρα της ελληνικής τηλεόρασης και πλέον δύσκολα μπορεί να μας εκπλήξει και να μας εντυπωσιάσει.

Με την έννοια; Ότι πλέον τα έχουμε δει κι ακούσει όλα από ΄κείνη! Με την έννοια; Ότι πλέον με την Ελένη, πραγματικά γνωριζόμαστε καλά, πολύ καλά! Τόσο; Που έχουμε φτάσει στο σημείο να ξέρουμε μέχρι και το… πως αναπνέει στο τηλεοπτικό αέρα.

Παρόλα αυτά σήμερα, η “Απόλυτη” κατάφερε να κάνει κάτι με το οποίο προσωπικά εμένα, πραγματικά με εξέπληξε. Ναι, για ΄μένα αυτό που έκανε η Ελένη σήμερα ήταν μία κίνηση-ματ στη τηλεοπτική σκακιέρα.

Τι έκανε η Ελένη; Πήρε την μεγάλη απόφαση η αυριανή εκπομπή της να βγει live, κανονικά, κανονικότατα από τον αέρα του Alpha και να μην είναι σε μαγνητοσκόπηση, όπως γινόταν στο παρελθόν.

Ναι, η Ελένη την έκανε την θυσία, την τεράστια, τιτάνια θυσία και όχι δεν μεταμόρφωσε με τον δικό της μοναδικό, μαγικό τρόπο την αργία της Πρωτομαγιάς σε… τετραήμερο, όπου κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Τουτέστιν; Μάζεψε τα μπογαλάκια της από την Άνδρο όπου και βρέθηκε το Σαββατοκύριακο κι επέστρεψε κανονικά στην Αθήνα και ήταν σήμερα επίσης κανονικά στον αέρα του Alpha.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η αυριανή εκπομπή θα είναι live, αν και Πρωτομαγιά, ήταν κάτι που δεν… κρατήθηκε και σχολίασε μέχρι και η ίδια σήμερα μέσα από την “Ελένη” της.

“…Πρωτομαγιά αύριο και να σας πω, δεν σας έχουμε συνηθίσει, αλλά θα είμαστε εδώ γιατί; Γιατί όχι! Άσε που νομίζω ότι αύριο θα κάνω και τον μετεωρολόγο… Αύριο δε θα υπάρχει άνθρωπος έξω, τα πάντα είναι κλειστά… Όλοι κάνουν τετραήμερο…”!

Τάδε έφη Ελένη Μενεγάκη!

ΥΓ: Απορία… Αν “πετούσε” στα σύννεφα η τηλεθέαση της εκπομπής, άραγε θα έκανε την παραπάνω θυσία; Η’ λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης, μέχρι και η “Απόλυτη” αναγκάζεται να… ανασυνταχθεί;

Read More

And More