Ελένη Μενεγάκη: «Λύγισε» on air με τους γονείς που αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του 5χρονου γιου τους

«Λύγισε» η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της σημερινής εκπομπής. Στο πλατό φιλοξενήθηκαν δύο γονείς, οι οποίοι το 2008 έχασαν τον 5χρονο γιο τους και αποφάσισαν να πάρουν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του.

«Ο πόνος δεν περνάει ποτέ. Απλά βρίσκεται δίπλα σου. Εμείς έπρεπε να τον βάλουμε δίπλα μας γιατί έχουμε άλλα δύο παιδιά» είπε η Ελένη Καγιάβα μιλώντας για τον πόνο της απώλειας.

Για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους Δημήτρη, ο Γιώργος Μάσσιας απάντησε: «Δεν ήταν ακαριαία η απόφαση, είχαμε δυόμιση μέρες στη διάθεσή μας για να αποφασίσουμε. Σύμφωνα με τις ιατρικές ενημερώσεις που είχαμε μπορούσαμε εύκολα να καταλάβουμε ότι δυστυχώς θα βρισκόμασταν στη δύσκολη θέση να χάσουμε το παιδί».

Όπως ανέφεραν η απόφασή τους για τη δωρεά ήταν ταυτόχρονη και δεν πρόλαβαν να τη συζητήσουν με κανέναν άλλον. «Το μόνο που χρειάζεται σε αυτήν την περίπτωση είναι  να είναι λίγο ρεαλιστής  και να συγκρατήσει τη λογική και τη ψυχραιμία του για να μπορέσει να πάρει μία τέτοια απόφαση. Πρέπει να το κάνει γνωρίζοντας από πριν πως με την κίνησή του αυτή κάποιοι συνάνθρωποι, κάποιες οικογένειες θα αποκτήσουν ξανά ελπίδα για τη ζωή» σημείωσε ο κ. Μάσσιας, μεταξύ άλλων.

Μετά την προβολή του βίντεο, στο οποίο οι δύο γονείς μίλησαν για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους, η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της… «Περνάει πολύ ρε παιδιά αυτός ο πόνος; Αναρωτιέμαι, περνάει;» ρώτησε τους δύο γονείς με τρεμάμενη φωνή…

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 6:27′:

Read More

And More